ОТ ВСЕ ОЩЕ ЖИВИТЕ АРХИВИ

Тук се дава възможност за оповестяване на материали, непопадащи тематично към предходните топици или със съответна извънпартийна и неполитическа насоченост, както и материали от областта на културата, изкуството, науката, представляващи интерес за широк кръг потребители. Топикът ГОСТНА е отворен за всички добронамерени интернет-ползватели

ОТ ВСЕ ОЩЕ ЖИВИТЕ АРХИВИ

Мнениеот Любомир Вучков » 09 Юни 2018, 13:23

СТАРИТЕ ПЕСНИ ДА ВИ РАЗСМЕЯТ, СТАРИТЕ КАДРИ ДА ВИ НАПОМНЯТ, СТАРИТЕ ПИСАНИЯ – ДА ВИ ВЪЗМУТЯТ!
viewtopic.php?f=7&t=336&start=0&st=0&sk=t&sd=a
Изображение
ИВАНЕ, ЗАЩО ТОГАВА НЕ МИ ПОВЯРВА, ЧЕ ДСБ ЗАГИВА?
А СЕГА СИ ПРАВ, ЧЕ ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ АПЛОДИРА, ТЯ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЩИЩАВА!
!
Аватар
Любомир Вучков
 
Мнения: 997
Регистриран на: 20 Окт 2008, 12:08
Местоположение: София, България

Re: ОТ ВСЕ ОЩЕ ЖИВИТЕ АРХИВИ

Мнениеот Любомир Вучков » 10 Юни 2018, 15:39

Да припомним:
Сря Окт 07, 2009 поздравление до Р.Кънев за избора му за член на НР на 6-то НС на ДСБ

„Е, Радане, не знам какво да ти пожелая точно... може би успешен изход от агонията на оцеляването! Със сигурност трябва да запазиш обективността си и може би сега с този си нов пост, на тази нова трибуна да кажеш две думи и затова което не е редно да се прави .... вътре в партията. Не може всичко различно от ДСБ да е ужасно, а ДСБ да е перфектна. Не само, че не може, ами ако се вярва силно в тази партийна мантра, пътя към тоталното зомбиране е сигурен. Пътят към по-доброто минава през осъзнаване и избягване на пътя към по-лошото.“


Този цитат няколко пъти съм публикувал тук. Правя го още веднъж, за да подчертая, че някогашният опозиционер последователно стана член на НР, зам.председател, председател на ДСБ, сега е отново зам и куриращ поредния негов политически проект ДъРъ след провала на предишните - РъБъ и Нъ Ръ
Изображение
ИВАНЕ, ЗАЩО ТОГАВА НЕ МИ ПОВЯРВА, ЧЕ ДСБ ЗАГИВА?
А СЕГА СИ ПРАВ, ЧЕ ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ АПЛОДИРА, ТЯ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЩИЩАВА!
!
Аватар
Любомир Вучков
 
Мнения: 997
Регистриран на: 20 Окт 2008, 12:08
Местоположение: София, България

Re: ОТ ВСЕ ОЩЕ ЖИВИТЕ АРХИВИ

Мнениеот Любомир Вучков » 11 Юни 2018, 13:52

РАДИСЪН – КЛОАКАТА НА ПЛЪХОВЕТЕ-РЕФОРМАТИСТИ
или
Из дневника на един мишмурок, удостоверяващ, че „реформирането“ на ДСБ започна малко след учредяването на партиятаВто Ное 20, 2007 5:07 pm “Няколко човека в ДСБ, които всички бих казал познаваме, мислим върху иницииране на серия от дискусии. Предназначена е за всички членове на ДСБ, които не споделят официалната и загубата на политическо и електорално влияние на ДСБ. Бихте ли участвали в подобна дискусия? Какво друго е необходимо да знаете или да се случи за да участвате и да допринесете със своето мнение?“

Сря Ное 21, 2007 12:46 pm “Мисля, че можем да поканим като съорганизатори тези хора: от „Справедливост“

Сря Ное 21, 2007 5:32 pm „Защото част от тях съм виждал да защитават позиция, при това такава, която не е непременно официозно-партийната. Тоест хора, които са демонстрирали нещо повече от повтаряне на партийни мантри”

Нед Дек 02, 2007 9:01 pm: „Днес в Радисън в по-тесен кръг по желание на някои от организаторите се проведе среща на която участваха няколко бивши и настоящи членове и симпатизанти, общински съветници, членове на НР, депутати и учредители на ДСБ. Беше разказано какво се е случило на събранието на ДСБ апарата във Велинград. Стана ясно, че официално вече партията ДСБ си има вътрешни врагове в лицето на д-р Михайлов и Нено Димов. Срещата протече изключително добре. Изговореха се неща, които са теми табу в ДСБ. Съставът пострепенно ще се разширява като няма да се поставят надявам се граници в или извън ДСБ членството. Имаше и представители от Справедливост и имаше решение скоро да се направи втора среща с още повече представители на Справедливост, а също и още хора от ДСБ и извън ДСБ. Не бих могъл да разкрия повече подробности, тъй като се опасяват, че това на този етап може по-скоро да навреди.”

Пон Дек 03, 2007 1:29 am „Събранието на ДСБ беше много далеч от духа на Устава на ДСБ и се свързва тясно със статуквото в ДСБ. То си е и събрание на апарата, не можем да го наречем по-друг начин. Това е и близкото бъдеще на партията.”
Нед Дек 09, 2007 8:35 pm “Днес се състоя втора среща на няколко бивши и настоящи членове и симпатизанти, общински съветници, членове на НР, депутати и учредители на ДСБ, платихме от джоба си. 70 лева за два часа Към участниците от миналия път в Радисън се присъедниха още няколко представители на Справедливост и още няколко члена на ДСБ. Така участниците станаха към 40-45. Основно дискусията гравитираше около темата дали ДСБ има потенциал да се реформира. Имаше една тънка разделителна линия на хората, които искат да видят ДСБ реформирана и хора, които считат, че трябва да се акцентира на граждански инициативи извън ДСБ.Дано на следващото събиране да има повече хора и от други среди и да се стигне до обединяващи точки.”
Пон Дек 10, 2007 8:09 pm: “До колкото знам поканите са лични. За сега по изрична молба на част от организаторите, тези събрания не се обявяват публично”

Вто Юни 24, 2008 9:25 am „.. сега вече е ясно поне за мен, че ДСБ в момента не е демократична партия, а е една силно авторитарна партия, стигнала до такава зависимост от лидера си, че на всички е ясно, че след ако него го няма, няма да я има и партията ... гонят ни в прав текст, въпреки че имаме еднакви права на членове, а най-новото е че не ни дават и достъп до събранията. Справка нито аз, нито Митко, нито Влади, нито другите критично изказали се са в списъците за предстоящото градско събрание До колкото знам повечето хора тук нямат вече права да присъстват на подобни сбирки, не могат да се изказват, не могат да гласуват, не могат да бъдат вътрешнопартийна опозиция”

Вто Окт 14, 2008 10:17 pm: „Няма да се случи и демократичната партийна организация в България. И ДСБ се превърна в обикновена партизанска организация”

Сря Окт 15, 2008 1:35 am : „Не споделям водената политика и посланията, които излъчва ДСБ в сегашния си вид, защото:
1. Те вече не отговарят на политическите насоки от уставните документи и някои последвали декларации
2. Не приемам членовете на партията да бъдат третирани като войници (справка речта на Лилков на едно от градските събрания) - не искам да съм съпричастен към хора с подобно мислене
3. ДСБ е в състояние на оцеляване и в това си състояние не съумява да запази достойнство и вместо това има непоследователна и безпринципна политика спрямо бивши политически опоненти и сегашни коалиционни партньори.
4. Лиспва вътрешно партийна демокрация - основно няма плурализъм на мнение в следствие на това, че няма честна вътрешноизборна надпревара, няма време за вътрешнопартийни кампании, няма плурализъм и възможност за избор на органите на ДСБ (справка избора на НР и не само... )
5. Нетолерантността към различното мнение не е присъщо за демократи. ДСБ не може да претендира за демократична партия след като на основия си форум бяха сваляни от трибуна хора чрез просташки подвиквания. Тези хора са по-скоро неокомунисти, а не демократи.
6. Не трябва да се бърка единството в партията с умишлено организирания избор без алтернативи.“

И т.н и т.н. ....

Та до извоюваната победа в „реформирането“ на ДСБ!

А в наши дни – провалени проекти, във всеки от които пръст има Радан Кънев: РъБъ, НъРъ, сега и ДъБъ !
Изображение
ИВАНЕ, ЗАЩО ТОГАВА НЕ МИ ПОВЯРВА, ЧЕ ДСБ ЗАГИВА?
А СЕГА СИ ПРАВ, ЧЕ ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ АПЛОДИРА, ТЯ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЩИЩАВА!
!
Аватар
Любомир Вучков
 
Мнения: 997
Регистриран на: 20 Окт 2008, 12:08
Местоположение: София, България

Re: ОТ ВСЕ ОЩЕ ЖИВИТЕ АРХИВИ

Мнениеот Любомир Вучков » 12 Юни 2018, 14:10

„АПОСТОЛИТЕ“ на вътрешнопартийния преврат в ДСБ

Текстът е на Петра Денчева, „168 ЧАСА”, бр. 48, 1-7 декември 2006 г.

Изображение

13 нови апостоли в ДСБ
Тайни срещи си правят противниците на Костов

13 тъмни фигури една след друга тайно се промъкват в клуба на ДСБ Възраждане на ул. “Одрин”. Подранилите остават отвън, за да изпушат по една цигара. Димът се смесва с мъглата, която обгръща 14-те етажа на блок 14, известен като Китайската стена. Групата под тъмносинята табелка с надпис “Демократи за силна България” се увеличава с наближаването на 19 часа. За тогава е обявена тайна среща на вътрешнопартийната опозиция на костовистите
“От вас разбирам за това събиране – обяснява депутатът Атанас Атанасов, председател на ДСБ-София – В момента навсякъде се провеждат отчетно-изборни събрания на общинските структури, защото ръководствата им са с изтекъл мандат.” Организаторите на тайната сбирка в Китайската стена са обикновени членове на ДСБ и няколко глави на софийски клубове
На събранието те не заявяват конкретна цел. В предварителните им разговори на няколко пъти се споменава, че функциите на ръководството на ДСБ трябва да бъдат иззети и издигането на кандидатури за местните избори догодина да падне в ръцете на местните структури. По устав ДСБ е партия с хоризонтална структура и номинирането се извършва от общинските организации. Това правило бе погазено от Командира на последните президентски избори. Плакати на доскорошния кандидат-президент Беронов все още стоят разлепени по прозорците на клуба на ДСБ-Възраждане, където в петъчната вечер започва тайната сбирка.
“Като апостоли сме – числото на присъстващите е 13 – отбелязва един от пристигналите. Повечето мъже и жени в залата не се познават лично, макар да са говорили един с друг във форумите на ДСБ. За тях се знае само под какви прякори се подвизават и от коя организация са.
Най-активни са двама мъже с кодовите имена “Силен” и “Демократъ”. Възрастта на останалите е от 27 до 48 г. Макар да твърдят, че проектът им “Демокрация в действие” е създаден легално в рамките на ДСБ, в предварителните разговори помежду си участниците в проекта са допуснали, че ще бъдат обявени за фракционери, ако бъдат разкрити.
Вътрешната опозиция в партията на Командира се появила няколко седмици преди президентските избори. Срещата била отдавна планирана, но се забавила заради уреждането на зала. Сред инициаторите са шефове на квартални клубове на ДСБ в районите “Красна поляна” и “Илинден”.
Акцията им започва от нулата
Стартират с обучение как се провеждат смислени срещи.
“Бяха обсъдени важни въпроси, свързани с целеполагането в организациите и методите за поощряване на креативността на срещите” – отчита в последствие ръководителят на проекта.
До същинското стартиране на вътрешнопартийния проект ще бъдат проведени още няколко срещи, научи “168 часа”. Следващата от тях е подготвяна за 4-5 декември.
Тайната вечеря на тъмносините апостоли завършва по библейски с хапване. Почерпката е скромна – по един бонбон, и малко след 21 часа групата се разпръсва.

Вижте статията в оригинал и коментарите към моята публикация
http://www.facebook.com/notes/lubomir-v ... 2541514086
Изображение
ИВАНЕ, ЗАЩО ТОГАВА НЕ МИ ПОВЯРВА, ЧЕ ДСБ ЗАГИВА?
А СЕГА СИ ПРАВ, ЧЕ ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ АПЛОДИРА, ТЯ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЩИЩАВА!
!
Аватар
Любомир Вучков
 
Мнения: 997
Регистриран на: 20 Окт 2008, 12:08
Местоположение: София, България

Re: ОТ ВСЕ ОЩЕ ЖИВИТЕ АРХИВИ

Мнениеот Любомир Вучков » 13 Юни 2018, 15:32

Да си спомним:
БЛАТОТО ПРЕСЪХНА! ПТЕРОДАКТИЛИТЕ СА ЖИВИ!
Изображение

В по-горната публикация използвах за заглавие взаимствано от оригиналната статия "„АПОСТОЛИТЕ“ на вътрешнопартийния преврат в ДСБ"
Не! Това не са апостоли! Това са обикновени послушници, които изпълняваха волята на господарите си!
Част от тях съм описал тук
viewtopic.php?f=7&t=464 , а също и във ФБ-бележката си на адрес
https://www.facebook.com/notes/%D0%BB%D ... 212724087/

Четете! И знайте:
АРХИВИТЕ СА ЖИВИ!
Изображение
ИВАНЕ, ЗАЩО ТОГАВА НЕ МИ ПОВЯРВА, ЧЕ ДСБ ЗАГИВА?
А СЕГА СИ ПРАВ, ЧЕ ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ АПЛОДИРА, ТЯ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЩИЩАВА!
!
Аватар
Любомир Вучков
 
Мнения: 997
Регистриран на: 20 Окт 2008, 12:08
Местоположение: София, България

Re: ОТ ВСЕ ОЩЕ ЖИВИТЕ АРХИВИ

Мнениеот Краси » 02 Авг 2018, 06:24

Любомир Вучков написа:„АПОСТОЛИТЕ“ на вътрешнопартийния преврат в ДСБ

Текстът е на Петра Денчева, „168 ЧАСА”, бр. 48, 1-7 декември 2006 г.

Изображение

13 нови апостоли в ДСБ
Тайни срещи си правят противниците на Костов

13 тъмни фигури една след друга тайно се промъкват в клуба на ДСБ Възраждане на ул. “Одрин”. Подранилите остават отвън, за да изпушат по една цигара. Димът се смесва с мъглата, която обгръща 14-те етажа на блок 14, известен като Китайската стена. Групата под тъмносинята табелка с надпис “Демократи за силна България” се увеличава с наближаването на 19 часа. За тогава е обявена тайна среща на вътрешнопартийната опозиция на костовистите
“От вас разбирам за това събиране – обяснява депутатът Атанас Атанасов, председател на ДСБ-София – В момента навсякъде се провеждат отчетно-изборни събрания на общинските структури, защото ръководствата им са с изтекъл мандат.” Организаторите на тайната сбирка в Китайската стена са обикновени членове на ДСБ и няколко глави на софийски клубове
На събранието те не заявяват конкретна цел. В предварителните им разговори на няколко пъти се споменава, че функциите на ръководството на ДСБ трябва да бъдат иззети и издигането на кандидатури за местните избори догодина да падне в ръцете на местните структури. По устав ДСБ е партия с хоризонтална структура и номинирането се извършва от общинските организации. Това правило бе погазено от Командира на последните президентски избори. Плакати на доскорошния кандидат-президент Беронов все още стоят разлепени по прозорците на клуба на ДСБ-Възраждане, където в петъчната вечер започва тайната сбирка.
“Като апостоли сме – числото на присъстващите е 13 – отбелязва един от пристигналите. Повечето мъже и жени в залата не се познават лично, макар да са говорили един с друг във форумите на ДСБ. За тях се знае само под какви прякори се подвизават и от коя организация са.
Най-активни са двама мъже с кодовите имена “Силен” и “Демократъ”. Възрастта на останалите е от 27 до 48 г. Макар да твърдят, че проектът им “Демокрация в действие” е създаден легално в рамките на ДСБ, в предварителните разговори помежду си участниците в проекта са допуснали, че ще бъдат обявени за фракционери, ако бъдат разкрити.
Вътрешната опозиция в партията на Командира се появила няколко седмици преди президентските избори. Срещата била отдавна планирана, но се забавила заради уреждането на зала. Сред инициаторите са шефове на квартални клубове на ДСБ в районите “Красна поляна” и “Илинден”.
Акцията им започва от нулата
Стартират с обучение как се провеждат смислени срещи.
“Бяха обсъдени важни въпроси, свързани с целеполагането в организациите и методите за поощряване на креативността на срещите” – отчита в последствие ръководителят на проекта.
До същинското стартиране на вътрешнопартийния проект ще бъдат проведени още няколко срещи, научи “168 часа”. Следващата от тях е подготвяна за 4-5 декември.
Тайната вечеря на тъмносините апостоли завършва по библейски с хапване. Почерпката е скромна – по един бонбон, и малко след 21 часа групата се разпръсва.

Вижте статията в оригинал и коментарите към моята публикация
http://www.facebook.com/notes/lubomir-v ... 2541514086


И ти ли ще изровиш тази публикация да твърдиш това което се твърди в нея? Нямам думи. Най- сетне открих форума ни и успях да се логна само за да видя този цитат. Бях забравил как ни беше форума и бях си забравил ник и парола но си спомних всичко. Ай ето ме отново тук.
Краси
 
Мнения: 155
Регистриран на: 17 Ное 2008, 17:11

Re: ОТ ВСЕ ОЩЕ ЖИВИТЕ АРХИВИ

Мнениеот Любомир Вучков » 02 Авг 2018, 14:41

Краси, знаеш от дългите ни някогашни разговори, че името ти беше неоснователно замесено сред "апостолите". Но не знам дали знаеш, че Мишият доктор и мен беше замесил сред тях - по тоя повод имам Бележка във Фейсбук:"Къде зимуват раците ..." или нещо подобно. Вземи да я прочетеш!
А иначе отново ДОБРЕ ДОШЪЛ! Чети и пиши!
Изображение
ИВАНЕ, ЗАЩО ТОГАВА НЕ МИ ПОВЯРВА, ЧЕ ДСБ ЗАГИВА?
А СЕГА СИ ПРАВ, ЧЕ ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ АПЛОДИРА, ТЯ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЩИЩАВА!
!
Аватар
Любомир Вучков
 
Мнения: 997
Регистриран на: 20 Окт 2008, 12:08
Местоположение: София, България

Re: ОТ ВСЕ ОЩЕ ЖИВИТЕ АРХИВИ

Мнениеот Любомир Вучков » 19 Авг 2018, 13:28

Един репостинг на моя публикация тук една година след публикуването й и изтрита своевременно кой знае защо!

ЗА ПОСЛЕДИЦИТЕ ЗА ЯПОНЦИТЕ В САЩ СЛЕД НАПАДЕНИЕТО НАД ПЪРЛ ХАРБЪР И ПОУКИТЕ ЗА ЕВРОПА И СВЕТА

Изображение
Генерал Пършинг
Тази публикация във Фейсбук е още жива и може да се намери на адрес
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 3&theater#
Тук я прилагам с незначителни корекции, дължащи се на отминалото време от една година


Известно е от историята, че след нападението на японците над Пърл Харбър по време на Втората Световна Война всички живеещи и пребиваващи на територията на САЩ японци са били изловени и натикани в лагери.
ВСИЧКИ! !
Без значение кой е професор в престижен американски университет, кой е инженер, архитект, адвокат ... или просто обикновен скитник. Важно било, че е японец! Пък чак после се гледало кой кой е и доколко е лоялен към американското общество и държава!

Историята, разказана от Доналд Тръмп https://twitter.com/realDonaldTrump вече е публикувана в много медии. Някои я отричат като „фалшива новина“, други търсят поуката от нея. Поука за съвременната ни цивилизация и за опасността от разкапването на Европа поради криворазбран либерализъм

Тук привеждам една от многото публикации - тая във The Washington Post.
https://www.washingtonpost.com/news/ret ... 86efdbe14e

Нека всеки да я прочете и да направи изводите си!

НЕКА БОГ УСПОКОИ ДУШИТЕ НА ЖЕРТВИТЕ ОТ КЪРВАВИТЕ АТЕНТАТИ!

СЪПРИЧАСТИЕ И СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ КЪМ БЛИЗКИТЕ НА ЗАГИНАЛИТЕ!

СПРАВЕДЛИВО И ЗАСЛУЖЕНО ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА ТЕРОРИСТИТЕ!!
Изображение
ИВАНЕ, ЗАЩО ТОГАВА НЕ МИ ПОВЯРВА, ЧЕ ДСБ ЗАГИВА?
А СЕГА СИ ПРАВ, ЧЕ ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ АПЛОДИРА, ТЯ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЩИЩАВА!
!
Аватар
Любомир Вучков
 
Мнения: 997
Регистриран на: 20 Окт 2008, 12:08
Местоположение: София, България

МЕТАМОРФОЗИ

Мнениеот Любомир Вучков » 23 Окт 2018, 17:10

МЕТАМОРФОЗИ

Боже, Боже!
Докъде може да стигне човек?!

Днес, 23.10.18, случайно попаднах на предаването на Коритаров „Свободна Зона“ по ТВ Европа.

https://www.tvevropa.com/2018/10/svobod ... 8-chast-6/

И какво да видя?
Два образа, отдавна забравени в общественото съзнание!
Давам анонса от предаването:
„Русия – от Пушкин до Путин. ..... гости са Димитър Стоянов от Института за дясна политика и журналистката Ива Николова, която представя голям том с преводи на избрани произведения от Пушкин.“

За Ива само ще припомня, че беше неудачна кандидат-кметица за провинциален градец, естествено – неизбрана, защото тамошния електорат просто не я припознава!
За сметка на нея достатъчно скандален в очите на десните хора е вторият гост Димитър Стоянов !
Налага се да припомня, без никакво отношение към безспорно известния факт, че тоя поиска от вътрешнопартийния арбитраж на ДСБ аз да бъда изключен от партията. Повече подробности всеки може да прочете в моята публикация „УРОДИ И ФРАНКЕНЩАЙНИ“ и други

Изображение

Но да дадем думата на самия него:

„Въпреки разностранния си етнически произход (българо-белорусо-руско-еврео-украино и прочие) съм патриот.... Освен това съм десен републиканец, привърженик на Роналд Рейгън, Бари Голдуотър, Томас Джеферсън и Александър Хамилтън ”

Обаче освен разностранния си етнически произход въпросният има и разностранно-противоположни политически убеждения. Защото на стената на Д. Стоянов във Фейсбук дълго висеща плакат с надпис „Аз подкрепям Радан Кънев за лидер на ДСБ“ (поради липса на място тук на всеки желаещ ще изпратя фотоснимка на тоя плакат!). Но ... времената се промениха ... и Д. Стоянов стана опозиционер (промени се и образа му: от русолявото гейче стана солидна персона с брадичка и буйни коси!). За справка: https://news.bg/your-voice/deset-prichi ... a-dsb.html
„Десет причини защо Радан Кънев не трябва да бъде лидер на ДСБ“, 29.06.2016

Сега, обаче, Д. Стоянов се пробва като част от Института за дясна политика! Междувременно гравитираше и около д-р П. Москов, той пък едноличен член на Реформаторския блок. И пак да напомня: През ИДП минаха доста лидери и фактори – скандалноизвестния с водните тръби Харизанов, Петър Николов и други, а и самият Нено Димов, сега министър-еколог!
Накрая да се върнем на Коритаровото предаване. Ясно е, че явно поради разностранния си етнически произход (българо-белорусо-руско-еврео-украино и прочие), Д. Стоянов има руски акцент. Но не е ясно как така от рейгънист, бариголдуотърист и прочее се е превърнал в литературен специалисст, почитател на Пушкин?
Изображение
ИВАНЕ, ЗАЩО ТОГАВА НЕ МИ ПОВЯРВА, ЧЕ ДСБ ЗАГИВА?
А СЕГА СИ ПРАВ, ЧЕ ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ АПЛОДИРА, ТЯ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЩИЩАВА!
!
Аватар
Любомир Вучков
 
Мнения: 997
Регистриран на: 20 Окт 2008, 12:08
Местоположение: София, България

Re:МЕТАМОРФОЗИ

Мнениеот Любомир Вучков » 24 Окт 2018, 15:16

Ако сте имали време и желание да изгледате предаването на Коритаров, не може да не ви е направило впечатление заключителната му фраза:

„Невероятният интелект на Димитър Стоянов, .... ще го гръмнат ли някой ден, що ще го правят, защото такива мозъци на кого са нужни, освен на Института за дясна политика!?“

Който не вярва, че тая култова фраза е изречена, ето линка – сам да се убеди!
И пак да възкликна:


Боже, Боже! Не съм в състояние – нито с ум, нито със съзнание, нито със стомах – да преглътна, смля и изхвърля тази фраза!
https://youtu.be/2-LdU3Ms6Ks
Изображение
ИВАНЕ, ЗАЩО ТОГАВА НЕ МИ ПОВЯРВА, ЧЕ ДСБ ЗАГИВА?
А СЕГА СИ ПРАВ, ЧЕ ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ АПЛОДИРА, ТЯ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЩИЩАВА!
!
Аватар
Любомир Вучков
 
Мнения: 997
Регистриран на: 20 Окт 2008, 12:08
Местоположение: София, България

Следваща

Назад към Гостна

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron