ОТ ВСЕ ОЩЕ ЖИВИТЕ АРХИВИ

Тук се дава възможност за оповестяване на материали, непопадащи тематично към предходните топици или със съответна извънпартийна и неполитическа насоченост, както и материали от областта на културата, изкуството, науката, представляващи интерес за широк кръг потребители. Топикът ГОСТНА е отворен за всички добронамерени интернет-ползватели

САЩ: Османската империя е извършила геноцид

Мнениеот Любомир Вучков » 30 Окт 2019, 18:12

САЩ: Османската империя е извършила геноцид

http://p.dw.com/p/3SBQM

Решението е историческо: американският Конгрес прие резолюция, с която официално обяви за геноцид избиването на арменците в Османската империя. В Турция, съвсем очаквано, се изля вълна от остри реакции.

Отзиви освен тук давайте и в профила ми във фейсбук
Изображение
ИВАНЕ, ЗАЩО ТОГАВА НЕ МИ ПОВЯРВА, ЧЕ ДСБ ЗАГИВА?
А СЕГА СИ ПРАВ, ЧЕ ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ АПЛОДИРА, ТЯ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЩИЩАВА!
!
Аватар
Любомир Вучков
 
Мнения: 983
Регистриран на: 20 Окт 2008, 12:08
Местоположение: София, България

УРОДИ И ФРАНКЕНЩАЙНИ

Мнениеот Любомир Вучков » 09 Яну 2020, 15:25

Поради изключителната актуалност се налага да повторя някои писани вече от мен неща – прочелите ги, за да ги препрочетат, непрочелите ги, да четат!

Из една фризирана и перхидролизирана автобиография:

„Въпреки разностранния си етнически произход (българо-белорусо-руско-еврео-украино и прочие) съм патриот.”

И мой коментар:
Биологическото кръвосмешение ражда духовни уроди – като автора на автобиографията.
Политическото кръвосмешение ражда политически франкенщайни – като несполучливите проекти на Радан Кънев, категорично провалил се в тях, като т.н. „Единен политически субект - Реформаторски блок”, „Нов политически проект – Нова Република“.

И още от автобиографията:
„Почитател съм на изкуствата и хубавата музика (според мен - ретро, рок, хаус, джаз, метъл и от време на време класическа). Освен това съм гастроном, обичащ и чашката и веселбите. Обожавам да пътешествам, видял съм немалко страни и съм силен почитател на антиките. Чета много (литературата, философията, психологията, историята, политиката и икономиката са ми страст). Освен това съм десен републиканец, привърженик на Роналд Рейгън, Бари Голдуотър, Томас Джеферсън и Александър Хамилтън. Имам дворянска жилка в родовата си история и съм наследник на хора, преминали през лагерите на три тоталитарни държави - от германските концлагери по времето на Холокоста, през съветските в Урал и българските в Белене. Обичам да се запознавам с много и различни хора, но стриктно подбирам тези, с които общувам.“

Цитатите са от автобиографията на Dimitar Stoyanov .

При опит, обаче, да се проследи отново линка, от който е почерпена информацията при писане на оригиналния ми мателиал на 24.10.18 г. https://www.facebook.com/reagan.goldwat ... 158227%3A8, Фейсбук отговаря със съобщението:
„Тази страница не е налична. Връзката, която последвахте, може би не работи или страницата е била премахната.“


За сметка на това този линк е наличен! Също ще бъде любопитно да се проследи! https://www.facebook.com/deimsto

И ОЩЕ МАТЕРИАЛИ ОТ ОНОВА ВРЕМЕ:

ДЕСЕН ПЪТ Dimitar Stoyanov 14 юли г. : НИЕ няма да допуснем няколко самозабравили се глупци да разрушат всичко онова, за което се борим

Е, все пак малко и за мен

Dimitar Stoyanov : Любомир Вучков има държанието на типичен комунистически сатрап ... Антидемократичен човек, който не става дори и за комсомолски секретар на някое ТКЗС ... просташките му коментари и дебилно държание ...
Приглася му Elena Spasova, известна като Лудото Ленче: А за стила на Вучков няма да коментирам...това е някаква шльокавица ... Толкова арогантен, пошъл и агресивен е този Вучков, че твърдо мога да кажа че се срамувам от него и ми все едно има ли оная работа или няма...и има ли зурла или просто си грухти... Ах, колко болен мозък може да роди това ... Ама толкова...толкова си жалък..чак не мога да разбрера защо ти обръщам внимание... Вучков си е позволил да коментира .... с манталитета на селска недооправена лелка..
Някоя си Даниела Христофорова клакира: Това не е болен мозък,това е комунистически мозък в натурален вариант. ...

И сега Dimitar Stoyanov стига до любимата тема за моята „дисертация“, която тиражира масово и непрекъснато и до днес къде и как го търпят:

ДЕСЕН ПЪТ @Dimitar Stoyanov: E, ние тук няма да правим номерата на СвУбоТкЪ и човека с дисертацията за ръждата по купола на съветския танк. :)
ДЕСЕН ПЪТ Dimitar Stoyanov 4 август г.: Оле, клюкарската лелка на телевизия СКАТ Любимир Вучков цъфна тук. :D Да по-добре да ходи да пише втора част на дисертацията за ръждата по купола на съветския танк и да не се занимава с мен този смешник.
ДЕСЕН ПЪТ Dimitar Stoyanov 4 август г.: Зеленото хапче, тавариш, Ви е гинко-билобата.
ДЕСЕН ПЪТ Dimitar Stoyanov 4 август г.: Пак да напомня за Любомир Вучков да си пие гинко-билобата и да ходи да търка ръждата по куполите на сАвеЦките танкове.

В отговор написах в публикацията си (БЕЗ)ПОДОБИЯ:

За пръв път ми се случва, но отново нескромната ми личност пак ще бъде обект на собствените ми писания.
Пиша и на по-отдавнашните ми приятели, пиша и на по-новите „френдове” във Фейсбук. На първата категория да припомня, на втората – да знаят: Водил съм, водя и ще продължавам да водя яростна битка в името на чистотата на Синята идея! Независимо от това кой и защо я мърси! Подлагал съм на унищожителен огън птеродактилите от блатото democrat.org (там са постингите ми със собственото ми име и с никнейма Homo Ludens – четете!). Воювал съм от трибуната на Националните събрания – от Първото - срещу всякакви опити вътрепартийната опозиция д-р Михайлов – Нено Димов - Понева да изменят курса на ДСБ и нейната исконна идентичност на единствена автентична дясна партия. На последното, 11-тото НС направих опит да спра триумфа на отдавна готвещия се преврат, поставящ под угроза самото съществуване на партията (преди това тук написах бележката „Нека надделее разумът, а не политическият волунтаризъм”. – който не я чел, да я прочете!). Всуе - не надделя разумът!
Сега очевидно има процеси на разцепление – едни поддържат новото ръководство на ДСБ, други – не!
Присъствалите на 11-тото НС знаят, че гласувах против самонатрапилия се председател и отказах да гласувам за предложения от него състав на Национално ръководство.
Признавам, трудно ми беше да приема 1-2 свестни хора да са съпридружни, съприслужни на тоя председател – поне доколкото ги познавам лично.
Но не вярвам, че именно тия 1-2 свестни хора са в състояние да предотвратят катастрофата на ДСБ, към която ни тласкат Блокарите - в скутите на Кунева и тия, които тя обединява и още 3 партии – а може би скоро и повече!
Защото и тия 1-2 свестни хора явно са в орбитите на конформизма и политическата безпътица.
Или както казва народът:
„Ако една монахиня влезе в един бардак, много по-вероятно е тя да стане проститутка, а нищожна е вероятността бардакът да се превърне в манастир”
По тази причина аз съм свалил политическото си доверие от това Национално ръководство!
И ще продължавам да се боря за чистотата на ДСБ – нашата кауза, моето символ-верую!

Е, това не се харесва на „Блокуващите с вълци (с лисици!)”.
И затова ми отвръщат с толкова омраза
Разбираемо е! Ние не се возим в „един вагон”, както се изрази един приятел. Ние сме идеологически противници! Който това не разбира, значи е политически далтонист!
И аз воювам с тях по същия начин, както с птеродактилите и д-рМихайловци, с ЯворДачковци и тям подобни – воювам безкомпромисно!

Затова сега аз протягам ръка на всички, които заедно искат заедно безкомпромисно да воюваме!
Но и няма да се поколебая да се разделя и със стари, и с нови приятели, ако някои от тях не проявявят достатъчна безкомпромисност!

И отново думата има Dimitar Stoyanov
Dimitar Stoyanov: Аз съм си казал - ще направя всичко по силите си от септември Любомир Донос Вучков повече да не бъде член на ДСБ. Имам и други – нямам време да ги търся сега!
За онова време позицията на яростния раданист е повече от ясна!
Ето и един диалог от стената на Мартин Димитров:
https://www.facebook.com/martin.dimitro ... 1697169401

Любомир Вучков Гледам по казуса "Искров" се е произнесъл и многоезичния и полиетнопроизводен Митя - мъжката перхидролена Барби (доколко е мъжка - друг въпрос!?). Рейгънист, бариголдуотърист, РъБъ-ист - изобщо всичко, което завършва на - ист (като например глист!). Бе, Митя, октомвриец млад - не ти е работа да се бъркаш в политиката! Или по бабина линия се родееш с един, дето се родее с един хомоеврейн?
Dimitar Stoyanov Здравейте, другарю Вучков? Как върви? Написахте ли втора част на докторската си дисертация за ръждата по купола на съветския танк? Апропо - аз от ченгета на ДС като Вас определения за себе не искам.

Любомир Вучков В настоящия момент съм се концентрирал върху написване на твоята биография. Като начало вземам цитат от твоята автобиография: "Въпреки разностранния си етнически произход (българо-белорусо-руско-еврео-украино и прочие) съм патриот. Освен това съм десен републиканец, привърженик на Роналд Рейгън, Бари Голдуотър, Томас Джеферсън и Александър Хамилтън. Имам дворянска жилка в родовата си история " и т.н. и т.н.
Кое верно - кое не, ще проучвам. Макар че тук важи народната поговорка: "Пофалете ме уста, че ви посирам!" Аз само бих добавил: Биологическото кръвосмешение ражда духовни уроди !


Но ....
Метаморфозите продължават: Доскорошният апологет на Радан Кънев сега е срещу него!
Виж ФЛАГМАН!
„Скандал: Член на ръководството на ДСБ-Бургас обяви, че вярва повече на Екатерина Захариева, отколкото на Радан Кънев“, 21 Март 2016, Автор: Лъчезар Лисицов Материалът е наличен чрез линка http://www.flagman.bg/article/97860#.Vu ... 0.facebook
Интересна е дискусията с Miroslav Dochev и други във Фейсбук – виж факсимилетата долу
Виж също и http://www.flagman.bg/article/97392 от същия автор, според който Д. Стоянов е изразил несъгласие с проектопромените в устава с предварително подготвена реч пред НС
Цялата работа е всъщност, че Д. Стоянов вече е фен на Кунева – от морето заедно с Светослав Александров й праща възторжени привети! А може и да не й е само фен, но и фон. Дали не и срещу съответното спонсорство?
Поради което Бургаската ОО е с мнение да го извади от състава на ръководството, а някои дори пледират за изключване

Е, време е да отидем и в наши дни, доколкото ретроспекциите изглеждат достатъчни за охарактеризиране на образа на Д. СТОЯНОВ
На 23.10.18, случайно попаднах на предаването на Коритаров „Свободна Зона“ по ТВ Европа.
https://www.tvevropa.com/2018/10/svobod ... 8-chast-6/
И какво да видя?
Два образа, отдавна забравени в общественото съзнание!
Давам анонса от предаването:
„Русия – от Пушкин до Путин. ..... гости са Димитър Стоянов от Института за дясна политика и журналистката Ива Николова, която представя голям том с преводи на избрани произведения от Пушкин.“

За Ива само ще припомня, че беше неудачна кандидат-кметица за провинциален градец, естествено – неизбрана, защото тамошния електорат просто не я припознава!
За сметка на нея достатъчно скандален в очите на десните хора е вторият гост Димитър Стоянов !
Налага се да припомня, без никакво отношение към безспорно известния факт, че тоя поиска от вътрешнопартийния арбитраж на ДСБ аз да бъда изключен от партията.

Изображение

Но да дадем думата на самия него:
Припомням отново:
„Въпреки разностранния си етнически произход (българо-белорусо-руско-еврео-украино и прочие) съм патриот.... Освен това съм десен републиканец, привърженик на Роналд Рейгън, Бари Голдуотър, Томас Джеферсън и Александър Хамилтън ”


Обаче освен разностранния си етнически произход въпросният има и разностранно-противоположни политически убеждения. Защото на стената на Д. Стоянов във Фейсбук дълго висеше плакат с надпис „Аз подкрепям Радан Кънев за лидер на ДСБ“ (поради липса на място тук на всеки желаещ ще изпратя фотоснимка на тоя плакат!). Но ... времената се промениха ... и Д. Стоянов стана опозиционер (промени се и образа му: от русолявото гейче стана солидна персона с брадичка и буйни коси!). За справка: „Десет причини защо Радан Кънев не трябва да бъде лидер на ДСБ“, 29.06.2016
https://news.bg/your-voice/deset-prichi ... a-dsb.html
Сега, обаче, Д. Стоянов се пробва като част от Института за дясна политика! Междувременно продължава да гравитира и около едноличния член на Реформаторския блок, а сега – шеф на КОД д-р П. Москов. И пак да напомня: През Института за дясна политика минаха доста лидери и фактори – скандалноизвестния с водните тръби Харизанов, Петър Николов – сега зам.министър и други, а и самият Нено Димов, сега министър-еколог, прясно извикан днес в спецпрокуратурата!
Накрая да се върнем на Коритаровото предаване. Ясно е, че явно поради разностранния си етнически произход (българо-белорусо-руско-еврео-украино и прочие), Д. Стоянов има руски акцент. Но не е ясно как така от рейгънист, бариголдуотърист и прочее се е превърнал в литературен специалист, почитател на Пушкин и същевременно – руски монархофил, снимал се под портрета на Николай Втори?
За всеки случай тук давам оригиналните линкове на публикацията ми „МЕТАМОРФОЗИ“, посветена на участието на Д. Стоянов в предаването на Коритаров:
https://www.facebook.com/groups/azsumko ... 622575378/
https://www.facebook.com/groups/3075254 ... 373024623/
https://youtu.be/2-LdU3Ms6Ks

Ако сте имали време и желание да изгледате предаването на Коритаров, не може да не ви е направило впечатление заключителната фраза на ВОДЕЩИЯ:
„Невероятният интелект на Димитър Стоянов, .... ще го гръмнат ли някой ден, що ще го правят, защото такива мозъци на кого са нужни, освен на Института за дясна политика!?“


И пак да възкликна:
Боже, Боже! Не съм в състояние – нито с ум, нито със съзнание, нито със стомах – да преглътна, смля и изхвърля тази фраза! Но явно е, че такива като Димитър Стоянов са нужни само на Института за дясна политика!

Време е вече да дам и кратки данни за източниците на Д. Стоянов относно „танкистката“ ми дисертация! Впрочем, по времето, когато все пак, макар и гнусливо, общувах кореспондентно с Д. Стоянов, му дадох списък на източниците, където може да намери по името ми дисертацията ми, да я види, да прочете заглавието й, пък може и нещо от съдържанието, макар че нищо няма да разбере, въпреки „Невероятният му интелект!“ (според Коритаров)
И понеже стана дума за дисертация, се сещам анекдота за разговора между две духовни лица – едното прост поп, другото – автор на теологическа дисертация. Та попът попитал как се казва дисертацията, оня отговорил: „ЗА ВЛИЯНИЕТО НА ДУХОВАТА МУЗИКА ВЪРХУ ДУХОВНОТО ИЗРАСТВАНЕ НА ВИСШЕТО ДУХОВЕНСТВО“. Попът помолил да му се разкаже нещо от съдържанието, след което дълбокомислено заключил:
- Що е трябвало да пишеш толкова дълго и сложно заглавие? Могъл си просто да напишеш: ЗА ЧИЙ Х*Й МУ Е НА ПАТРИАРХА ДА СВИРИ НА ЦУГТРОМБОН?

Мисля си, че по подобен начин ще отреагира и Д. Стоянов, но за всеки случай на него и на интересуващите се екземпляри от дисертацията ми се намират в:
- Националната библиотека „Св.Кирил и Методий“;
- Библиотеката на Факултета по Химия и Фармация;
- Библиотеката на Химическите институти на БАН

Накрая стигнах и до източниците на информация на Д. Стоянов.
Единият подробно съм описал като персонаж от публикацията ми
„ЗА ВУВУЗЕЛИТЕ НА ЯРОСТНАТА ПОЛИТИЧЕСКА РЕАКЦИЯ
РЕНЕГАТИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ – ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ!“ от 16 Януари 2011
http://www.forumat-bg.com/politika/1067 ... -reaktziya, където могат да се намерят и доста други интересни образи.
Става дума за Иван Ценов

Изображение

Кратки биографични данни: Роден е на 6 октомври 1943 г. в гр. Враца в семейството на комунистически офицер. Естествено, при комунизма офицерите са били комунистически, но не е без значение дали полк. Ценов е бил от пехотата, артилерията, кавалерията или от разузнаването и контраразузнаването! Младият Ценов завършва ВМЕИ „В.И.Ленин” и работи там. Някъде се представя за „доцент“, всъщност официалната информация от Института на официалния сайт е представен като главен асистент във Факултет “Автоматика, информационна и управляваща техника” и обучава по избираеми програми „Приложна оптимизация на автоматизацията” и „Автоматизация на приложната оптимизация“.
В политиката се намесва още от началото на демократичните промени. Проявява се като левосектант в БСДП на Петър Дертлиев, издига се до шеф на СДС в район "Червена звезда” до изборите през 1990 г. Известен с прозвището си „лудия” (за справка - Самуел Леви в „Стардарт Нюз”:
След откъсването на членска маса от БСДП- Дертлиев е говорител на Нова СДП на д-р Васил Михайлов-Нубиеца. Член е на Националния координационен съвет на СДС от квотата на Нова СДП (да припомним, че по това време СДС е коалиция от партии и организации, като едновременно с това е и движение). Естествено е да продължава с фракционната си дейност (статията му в "Диалог", изявленията му, че в НКС на СДС „има комунисти”). Провокирал е сам изгонването му от Националния координационен съвет на СДС и изключването му от Коалицията.
За да не звучи всичко това като кошмарен шарж, нека се позовем на собствените му думи:
„Трябваше да набия един шамар на Филип Димитров, за да им помогна да ме изключат от СДС” - признава той в интервю на Александрина Роканова от 24.07.2008 г. в „Блиц” http://www.blitz.bg/article/6140,
(препечатано в http://www.plevenonline.com/index.php?o ... &Itemid=92 и Бог знае още къде тиражирано!)
Какво повече е нужно от това самопризнание за собствената си провокативност, за да може тоя да се титулова „професионален провокатор”. Дали със самоизгонването си от СДС е стартирала кариерата му на професионален провокатор или впоследствие се е усъвършенствал (и обучен) в тази „трудова” дейност – да кажат тия, които го познават отблизо (ако има такива негнусливи от близостта му). Със сигурност, обаче, след „развода” му със „синята любов” (в такъв случай народът казва „любов по сметка”) започва „бракът” му с „черната политическа реакция” (вероятно – и той по сметка), за да се изяви не даже като „черен вувузел”, а направо като йерихонска тръба. На други, които биха са заели с неблагодарната роля на изследователи на „творчеството” му, ще оставя да анализират (от философска, политическа, психиатрическа и каквато си искат позиция) писанията му в собствения му сайт http://tsenov.bul.net/ . Е, върхът на падението му, обаче, е слугуването на политическия противник НОВА ЗОРА, продължително коалиционерстваща с БСП.
Тук давам оригиналното писмо на Ценов до Минчо Мънчев Минчев, главен редактор на в. “Нова Зора” http://www.novazora.net/2007/issue09/story_08.html:
Г-н Минчев, нашето сътрудничество датира от много години, ако ми позволите да се пошегувам - още от “зората на демокрацията”. По-точно от януари 1990 г., когато публикувахте анализа ми “Кои сте вие, господа?”, излязъл във в. “Зора”, правоприемник на който е в. “Нова Зора”, под заглавие “СДС - поглед отвътре”.
Тази публикация , както разбрах по-късно лично от Вас, е изиграла особена роля за бъдещето Ви не само като политик, но и като вестникар. Позволявам си да се надявам, че някой ден и верните читатели на “Нова Зора” ще научат една поучителна история, която има и за мен особена важност.
Г-н Минчев, с това писмо - бих искал то да бъде публикувано, си позволявам да Ви направя едно предложение.
Ако се вгледаме, макар и повърхностно в медиите - вестници, телевизии, радиа, не е трудно да отбележим някакво особено оживление. Не бих си позволил да изреждам всички теми и лица, които са ангажирани в “мероприятието”, но не е безполезно да спомена, че “на вниманието на обществеността” са предложени теми като: състояние на пенсионната система, здравеопазване, парното, тока, водата, престъпността на всички нива, комунистическата номенклатура, “уседналост” и прочие. Сред лицата, които обгрижват тези теми се виждат най-висши представители на трите власти - законодателна, изпълнителна, съдебна, както и най-ярки представители на “официални” и на “маргинални” медии - някои от тях извадени набързо “от нафталина”.
Признавам си, че тази неповторима смес от стари и млади политически и медийни проститутки ме забавлява, но за съжаление последствията от поредното групово проституиране отново ще резонират във все по-безнадежното състояние както на милиони българи, така и на държавата като цяло.
Каква е целта на тази поредна оргия? Не е много трудно да се отгатне. Наближават избори както за “евродепутати”, така и за “органи на местната власт”. Не е трудно да се досетим каква ще бъде “избирателната активност”. Особено за евродепутатите.
Не е трудно да се досетим и как социолози, политолози, ментори ще “обяснят” ниската избирателна активност - ще имат отново повод да обявят “българина” за гений на завистта, като ни припомнят какви ще са заплатите на избраните. Но всичко това е само част от грима.
Какво се крие зад грима?
Свидетели сме на поредното мероприятие по размиване на истината за “българския преход”. Ако се вслушаме в “дебатите” по отделните теми, като направим връзки между “дебатите” по отделните теми, отново ще си припомним култовите думи на Оруел за ролята на медиите при демокрацията: “Често може да се породи основателно съмнение относно най-значимите събития. /.../ Човек няма как да се увери във фактите, дори не е напълно сигурен, че те са се случвали, и винаги получава напълно различни интерпретации от различните източници. /.../ Вероятно може да се установи истината, но фактите са изложени толкова недостоверно в почти всички вестници, че на обикновения читател трябва да бъде простено както приемането на лъжите, така и липсата на определено становище. Общата несигурност относно това какво всъщност става улеснява упоритото придържане към налудничави убеждения. След като нищо не е изцяло доказано или опровергано, дори най-неоспоримият факт може да бъде нагло отричан.”
И така, уважаеми г-н Минчев, преминавам към моето предложение. Готов съм да Ви предоставя мои анализи от “зората на демокрацията” до времето, когато почти спрях да пиша, а Вие да ги публикувате отново. Ще Ви изпратя и нови неща - в момента следя внимателно “дебата” за състоянието на пенсионната система и в скоро време (нека да се събере повече информация) ще актуализирам анализите си от 1997-2001 г.
Като начало изпращам първата ми политическа публикация (декември 1990 г.) “Кой е българският Тано Кариди” и публикация от 1993 г. - “Посткомунизмът - рожба на революции “отгоре”. Смятам, че по този начин ще допринеса немалко за изясняване на истината за събитията в края на миналия век и в началото на настоящия, и най-вече - че така ще защитя тезата, че почти всичко е написано, но трябва да се повтаря, защото, отново ще цитирам Оруел: “Който управлява миналото, управлява бъдещето.” “Който управлява настоящето, управлява миналото.”
С уважение: Иван ЦЕНОВ, автор на “Нова Зора” от “зората на демокрацията” 02.03.2007

Ясно, нали – още чак „от зората на демокрацията”, по времето, когато същевременно е активист и на СДС! Гнус до отвращение!

За другия не съм писал почти нищо, защото самият той е почти нищо! Илия Запрянов е известен като „скелетът от гардеробчето на Димитровградския пазар“. Представя се за инженер, всъщност е среден техник по пътни настилки. Най-голямата му заслуга е предложението му за нов вид пешеходна пътека, различаваща се от класическата по .... една допълнителна кофа боя!


Изображение

Толкоз! И да повторя: Духовните уроди и политическите франкенщайни са едноутробни близнаци!
Изображение
ИВАНЕ, ЗАЩО ТОГАВА НЕ МИ ПОВЯРВА, ЧЕ ДСБ ЗАГИВА?
А СЕГА СИ ПРАВ, ЧЕ ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ АПЛОДИРА, ТЯ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЩИЩАВА!
!
Аватар
Любомир Вучков
 
Мнения: 983
Регистриран на: 20 Окт 2008, 12:08
Местоположение: София, България

Предишна

Назад към Гостна

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron