Импийчмънт, ха ха.Елементарно Боко, елементарно.

Тук се дава възможност за изразяване на алтернативни позиции на позициите на ПП ДСБ, представени от опоненти и политически противници по тяхна инициатива или при покана. Всяка алтернативна позиция се придружава от рецензия, коментар или становище поне от един потребител - член или регистриран симпатизант на ПП ДСБ. С изричното съгласие на автори и редакции могат да бъдат препечатвани материали на журналисти, политолози, социолози при изразена от тях готовност да бъдат подложени на критики и с гаранцията да им бъда дадено право на отговор. В дебатите могат да участват всички регистрирани като потребители членове на ИС

Импийчмънт, ха ха.Елементарно Боко, елементарно.

Мнениеот polovrag » 11 Мар 2010, 15:21

Буря в чаша вода ,както би казал философът. Или пък; - Они само прават ветър с устите, рекнал чичо Денчо в кръчмата на Долно Дуино, преди да сръбне от кръчмарското винце.
Така де ,като се изчерпа темата за тежкото наследство ,трябва да се произведе нещо друго в публичното пространство. Та дано се отвлече вниманието на народо населението, от наистина важните проблеми , стоящи пред управляващите.
Ако се вгледаме по внимателно в цялата сага, Дянков-Гоце, е повече от ясно, че сирещникския мисловен титан е перфектно манипулиран, заедно с пишман съветниците около него; Знае се неговата свръх докачливост по личните финансови въпроси(Случаят Иво Инджев е доста пресен ), Дянков пуска мухата при двамата лигочи, а агент Гоце като "първи бълък на държавата" захапва със стръвта на пираня. От тук на сетне е лесно та лесно. Боко започва да плямпоти под път и над път. Изпраща хер Флик(Дянков), при побеснелият Гоце и като се знае ченгесарският му манталитет и елементарността на съветващите го, капанът щраква.
Боко е с развързани ръце. Каквото иска това може да пробута. Импийчмънт, "собствената си оставка", бръщолевения от сорта ,че не е било по тежко от втората световна , и прочее дивотии, включая и "ножове в гърба", да беше поне измислил нещо оргинално а не да плагиатства от Пушкаров .
Процедурата по отстраняване на президента е тромава и продължителна, поне три месеца зрелище за народонаселението. Така, че скъпи ми сънародници, още три месеца илюзията ,че нещо ще се промени в милата ни държавица. Яжте и пийте, политиканствайте в кръчмата и се гответе за нова катастрофа,този път Бокова. Е не е лошо, 7 милиона милионери отново.
Когато фактите говорят ,само болшевиките не мълчат.
polovrag
 
Мнения: 13
Регистриран на: 22 Фев 2009, 21:52

Re: Импийчмънт, ха ха.Елементарно Боко, елементарно.

Мнениеот elenabel2002 » 12 Мар 2010, 16:43

"Буря в чаша вода ,както би казал философът...."
Ако можеше сам да се види днес -нашият президент ,то не за буря щеше да си мисли т.е. мисълта му за това,което се случва в една чаша с вода едва ли
щеше да го изправи пред иначе скромните ни журналисти ,ако изключим Сашо Диков,който не успя да скрие неудовлетвореността си от отговорите,които получи на зададените към президента въпроси ,но това е разбираемо- все едно самият президент да беше успял да скрие омразата си към Иван Костов,която буквално го умопомрачава.Толкова много омраза и толкова много неудовлетворение събрани в една зала се виждаше ,че широката общественост има право да отстоява смело оставката на президента като:наистина неотложна.Ако той е глух и не вижда -никой не му е виновен ,че не Б.Б. ,а народът ни ще го измете от политическата сцена така както беше ометен комунизма у нас:с голям ентусиазъм и радост. :P
България е парламентарна република и ролята на президента на страната ни е :изразител на честта и достойнството на нацията ни.Гоце си е избрал друга роля,с която уронва престижа на народа ни.
Оставка на Гоце-неотложно! :clap:
Аватар
elenabel2002
 
Мнения: 311
Регистриран на: 30 Окт 2008, 23:52


Назад към Дебати

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron