БЛАТОТО ПРЕСЪХНА, НО ПТЕРОДАКТИЛИТЕ СА ЖИВИ!

Тук се реализира главната дискусионна дейност на потребителите на форума по всички важни въпроси на политиката, икономиката, обществените отношения у нас и в чужбина, както и дискусионни въпроси от дейността на Форума по преценка на управителните органи.

БЛАТОТО ПРЕСЪХНА, НО ПТЕРОДАКТИЛИТЕ СА ЖИВИ!

Мнениеот Любомир Вучков » 13 Яну 2015, 13:49

БЛАТОТО ПРЕСЪХНА! ПТЕРОДАКТИЛИТЕ СА ЖИВИ!

Публикувано във Фейсбук на 12.01.15

https://www.facebook.com/notes/%D0%BB%D ... 8212724087


Благодаря на просветените ми приятели, които са чели и препрочели всичките ми публикации за БЛАТОТО НА ПТЕРОДАКТИЛИТЕ – известният някога форум уж на демократи, а в същност – на една цяла антидемократична кохорта, която нарекох „птеродактили“! Но за съжаление на онези, които не са чели в оригинал невероятната джунгла от глупост и планини от злоба срещу една автентична дясна демократична партия и всички, които са носители на нейните ценности, ще кажа, че те вече няма да имат възможност да четат там и ще им се наложи да се причислят към тези ми просветени приятели, които са чели моите писания , за да добият що годе обща представа за случвалото се и случващото се в БЛАТОТО НА ПТЕРОДАКТИЛИТЕ.
Защото стана известно на интересуващите се, че

БЛАТОТО НА ПТЕРОДАКТИЛИТЕ Е ОБЯВЕНО ЗА ПРОДАН!
http://www.democrati.org

This page provided to the domain owner free by Sedo's Domain Parking. Disclaimer: Domain owner and Sedo maintain no relationship with third party advertisers. Reference to any specific service or trade mark is not controlled by Sedo or domain owner and does not constitute or imply its association, endorsement or recommendation.
Privacy Policies BUY THIS DOMAIN
The domain democrati.org may be for sale by its owner!


Да, БЛАТОТО НА ПТЕРОДАКТИЛИТЕ Е ОБЯВЕНО ЗА ПРОДАН! Но ПТЕРОДАКТИЛИТЕ са живи!

Очевидно е, че пресъхването на блатото се дължи на пресъхването на моралните и материални субсидии, инжектирани в птеродактилите от определени заинтересовани среди. А заинтересованите среди вече не са заинтересовани от блатото, защото то изпълни заповяданите му задачи по демонизиране, омаскаряване и накрая – по унищожаване на единствената автентична дясна демократична партия и заменянето й с някакъв сурогат – компилация от псевдолиберални, скритолевичарски полуинтелектуални и откровено непрофесионални послания, родени от политическо кръвосмешение. Но и по този въпрос съм писал, за да има нужда да се повтарям.

Но ще повторя: БЛАТОТО НА ПТЕРОДАКТИЛИТЕ пресъхна, а ПТЕРОДАКТИЛИТЕ са живи! Те продължават съществуванието си в публичното пространство, вече под вънкашност нова, понявга – без всякаква! Ще ги откриете под истинските им имена или под старите им никове или под измислените им нови никове. И не се заблуждавайте от вънкашността! Взрете се в съдържанието на посланията им! Те са същите – както бяха и в блатото, или съответно парфюмирани или дезодорирани, уж за да не се разпознаят, разчитайки на наивността на хората – жертва на зарибяване. За да улесня разпознаването, ще дам данни за няколко емблематични птеродактила в сегашните им превъплъщения.

Птеродактилите няма начин да не са окупирали пространство във Фейсбук – при това отдавна. Но и това пространство е оставено в забвение: В Групата никой нищо не е писал от 23 ноември 2011 г.
http://www.facebook.com/pages/Democrati ... k=timeline

Но за сметка на липсата на груповата активност широко се е представил тарторът Данаил Владимиров Кънчев като демократЪ-фундаменталист!
Danail Kanchev http://www.facebook.com/ddiddo

Изображение

За него бях подготвил обилен биографичен материал, изцяло непубликуван, но различни откъси се срещат тук-там в моите публикации. Лицето не заслужава особено внимание, но не е излишно да се попрочете това-онова в качеството му на родоначалник-собственик на БЛАТОТО НА ПТЕРОДАКТИЛИТЕ, по-точно казано – арендатор на домейна democrati.org.
За него познаващ го човек е написал, дословно цитирам:
„Данаил Кънчев е гротеска; този млад човек е толкова кух и изпразнен от съдържание, че понякога се замислям кое му е в повече - лицемерието или болезнената амбиция; нищо смислено не съм чул досега от този неосъществил се кариерист”
.

Освен че е женен за Daniela Yaneva https://www.facebook.com/daniela.yaneva.16 от 18 май 2009 г. срещу $8654, любопитна подробност е участието на демократЪ-Кънчев като кандидат-депутат-парашутист през 2005 година в кандидатската листа на Ловешкия МИР. Въпреки това или благодарение на това ловчанлии не успяха тогава да изпратят нито един депутат н парламента!
С най-дейното участие и ръководство на админа Кънчев–демократЪ в БЛАТОТО НА ПТЕРОДАКТИЛИТЕ беше изградена стройна модераторска система от всевъзможни рестрикции спрямо иначемислещи и за „демократични“ толерирания на угодните на форумното командване писачи.
Ето някои от модераторите:

Мария Дерменджиева Maria Dermendzhieva http://www.facebook.com/maria.dermendzhieva.7

Изображение

Известна е не толкова с форумната си активност, колкото със съпричасността си към изданията на Явор Дачков – хартиено и електронно – „ГЛАСОВЕ“. Както и с тесните си конкакти с доскорошния служебен министър на отбраната Велизар Шаламанов – в института му в БАН и в Маршал-сдружението му.

Друг виден модератор е Здравка Ангелова Величкова: - https://www.facebook.com/profile.php?id=100005673732865
Колкото можа даде – каквото можа, за форумното пространство - не толкова като модератор, а като касиер-счетоводител.

Мария Паунова Арнаудова – Жабата: https://www.facebook.com/maamustara?fref=ufi

Изображение

Тази пищна дама – по занятие библиотекарка – като някаква нашенска Раймонда Диен бранеше модераторски БЛАТОТО НА ПТЕРОДАКТИЛИТЕ, раздавайки наказания на непослушните.

Но нищо не може да се сравни с наказанията, налагани от Николай Петков Мантаров - nikman, някогашен член на ДСБ-Варна от р-н Аспарухово.

Изображение

За съжаление за него не можа да се намери информация за съществуването му като профил във Фейсбук, но е известен като собственик на транспортна фирма за международни превози.

Но за разлика от nikman друг един цербер - Гриша Петров, известен с форумния ник MGT, е във Фейсбук. https://www.facebook.com/grishanes
Как се е представил със собственото си инфо могат да разберат ФБ-приятелите му, а на останалите може да е известно, че въпросният е виден несебърски чейнчаджия.

Без с изброените да се изчерпват церберите-модератори в БЛАТОТО НА ПТЕРОДАКТИЛИТЕ, редно е да се изброят и някои знакови имена.

Dessislav Vatzev http://www.facebook.com/dessislav.vatzev - с форумния ник „Урко“.


Изображение

Иначе е архитект от Тулуза, Франция, но какво е архитектисвал – никой нищо не знае. А и да има нещо построено по негов архитектурен проект, никак не е сигурно дали е оцеляло при първия насрещен вятър.

Любопитна е и фигурата на Кремона Павлова http://www.facebook.com/kremona.pavlova?fref=ts

Изображение

Не толкова като физическа фигура, колкото като духовна безидейност, нищо, че се е посветила на образованието – преподавател по немски в Американския колеж. В БЛАТОТО НА ПТЕРОДАКТИЛИТЕ е известна с рестрикционната си политика, а също и с това, че е способна да си ръкопляска само с една ръка.

Доста съм писал и за Angel Yanchev http://www.facebook.com/angel.yanchev.9

Изображение

Тук само ще повторя, че номадската му същност се прояви в мигриране от регионален координатор на ДСБ в такъв на ДБГ. Ама нека не са му уруки – сега и двете са си едно и също.

Подобен на горния е и Toma Bikov https://www.facebook.com/toma.bikov/about - непризнат артист, нескопосан журналист, некадърен ТV-водещ, но преуспял политик – съветник в Министерски съвет и анализатор в Институт за дясна политика. И той - напуснал член на ДСБ и превърнал се в такъв, даже – ръководен - на ДБГ.

Изображение

Любопитно е и одиозното лице (или някакъв друг анатомичен орган) на ЯНИ КИШКОВ https://www.facebook.com/artykat?fref=ts

Изображение

Пловдивските стари членове на ДСБ сигурно още си спомнят покъртителната сцена на коленичещия и ръкоцелуващ Яни – естествено, с цел да получи определени облаги! И като не би – представящият се за потомък на древни крепостни защитници оплю цялата партийна пловдивска организация, а след това – и националната!

Подобен на кишкавия е и Уди кълвача - би следвало да се именува Уди плювача. Няма данни да има профил във Фейсбук под същия ник, а истинското му име е известно само на широк кръг от тесното му обкръжение.

Няма данни да има профил във Фейсбук и Петър Йорданов Петров, известен с ника „Свободен“ в БЛАТОТО НА ПТЕРОДАКТИЛИТЕ, виден активист на Гражданската инициатива на адвокат Груйкин.

Изображение

Не е известно въпросният Петров как е освободен и защо медицинските органи са допуснали такава грешка. Може би защото този обитава пространството от Люлин до Своге и не е ясно дали им е колега-доктор или се нуждае от доктор.

За члена на управителния съвет на БЛАТОТО НА ПТЕРОДАКТИЛИТЕ, известен с ника „The Hobbit“, а по-известен като Радан Кънев https://www.facebook.com/radan.kanev - сега партиен секретар, депутат и коалиционен партньор - толкова много съм писал и говорил, че на езика ми поникна перушина, а клавиатурата ми се възпламени.

Изображение

Който иска, има време и може да се отдаде на мазохизъм – да чете!

За малко да пропусна Лъчезар Минчев. В БЛАТОТО НА ПТЕРОДАКТИЛИТЕ почти никому не е познат под това име. Но е активно списуващ под ника „Иван“ - и го помнят всички форумци – кой с добро, кой – с не!
Най-сериозното форумно попадение на този т.н. „Иван“ е, че нарече Христос „копеле“. Ще цитирам с погнуса, без да коментирам.

„А християнството? В името на едно явно копеле са изклали доста повече отколкото комунизмът е избил! Християнството добро ли е? Комунизмът казва: разстреляйте го, защото не е верен на идеята! Християнството казва: вържете това красиво момиче! И срещу него вържете момчето й, за да я гледа как гори! И всички да гледате какво очаква всеки, който изкушава дявола с измамна красота! Който вярва в Бога! Трябва да донесе дърва! И да я запалим! Всеки да види, че красотата е измамна! Запалете я! И я запалват ГОЛА, за да се гърчи по-хубаво и всички да я видят как й е отнето и облеклото , защото е вещица, понеже е красива.
И защо християнството е добро, а комунизмът лош?
Искате ли да ви опиша как гори красавица, която не е Божия? Както гори свиня. Първо подвиква от плъмците, после започва да квичи, месата й цвърчат, мирише на печено месо, много я боли от огъня и накрая припада. След като пламъците свършат, бившата хубавица представлява един сгърчен черен клон, а момчето срещу нея плаче.
Това е любовта на Христос.
А вий, вий сте идиоти!
Светата инквизиция също е типична форма на диктатура. Но тя се различава много от учението, което представлява християнството. Аз мисля, че Христос е бил незаконен син на някой тогавашен богаташки син и семейството на Йосиф и самият Христос са преследвани по чисто прагматични причини - че може Мария да се изтърве и Христос да предяви претенции, което е било опасно за бащата. Иначе кому би пречил някакъв човек, който ходи с конопена дреха и призовава хората да са добри. Но в християнството е важен не толкова Христос, а учението за доброто. Христос е само един повод, символ, до голяма степен самонаправил се, кръстче на верижка на шията, и далеч не е единственият, разпънат на кръст. В различна форма постулати на доброто има и в другите религии. Затова именно те са равноправни, включително и според Конституцията.
Всяка идеология (религията също е идеология) има за цел власт - да учи другите кое е добро и кое е зло, и да ги командва. А властта се упражнява от хора. Това става в две форми - на предната линия са служебните лица, които изпълняват идеологията, а отзад, на закътано и по-удобно, са философите.
Впрочем Маркс е икономист, а философът е Енгелс, и понеже е много интелигентен, е и опасен. Формулировките са от него, а от Маркс е икономическата аргументация. Също така "Капиталът", много сериозна книга, е писан при едно наистина ужасно положение на пролетариата. Сигурно не сте я чели, но вътре има множество разкази на цели страници, между икономическата теория, които са много интересни и се четат като роман.
И за сто хиляди и двайсет и трети път ще повторя това много просто нещо, което се оказа, че и философи с претенции не знаят: комунизмът не е измислен нито от Маркс, нито от Енгелс, а от Томас Мор и Томазо Кампанела, двама много умни, честни и граждански отговорни мъже, които обаче за жалост не са били икономисти, за да преценят, че не може да стане в голям мащаб.
И всички продължават по този необразован и некултурен начин да осъждат комунизма. И после - юруш на антикомунизма! Ами същата работа - комунизъм, но със знак минус.
Представете си да махнем всички комунистически паметници, но на тяхно място да сложим антикомунистически. Това ще бъде същата масова истерия, каквато беше предната. "Черните ангели", но ще се казват примерно "Сините ангели" и ще казваме, че са демократи. А отвътре съдържанието - същото.“


Заслужава си коментар, че същият Лъчезар Минчев – комунист-антихрист е шеф на едноименното издателство http://www.latchezarmintcheff.com
И да се чуди човек има ли тоя очи, за да издаде “Малкият принц” на Екзюпери и "Дългото сбогуване" на Чандлър?

Изображение

За издателските подвизи на т.н. „Иван“ и за лепкавата му физиономия можете да прочетете повече в дискусията на форум „Читанка“ http://forum.chitanka.info/topic221.html

Оставам на съвестните ми читатели да проследят приведените в текста на публикацията ми линкове и сами да си направят своя коментар.

Аз само ще завърша с призива:

„ХОРА, БДЕТЕ! БЛАТОТО ПРЕСЪХНА, НО ПТЕРОДАКТИЛИТЕ СА ЖИВИ!
Аватар
Любомир Вучков
 
Мнения: 1008
Регистриран на: 20 Окт 2008, 12:08
Местоположение: София, България

Re: БЛАТОТО ПРЕСЪХНА, НО ПТЕРОДАКТИЛИТЕ СА ЖИВИ!

Мнениеот Николина Манчева » 20 Апр 2016, 09:05

;)

БЛАТОТО ПРЕСЪХНА ,

НО ПТЕРОДАКТИЛИТЕ СА ЖИВИ !Ако някой все още не е разбрал,
един от лидерите на птеродактилите е
РАДАН КЪНЕВ.


До къде стигна неговия нарцисизъм:

"В България останаха САМО двама политици,
които сочат някакъв път,
другите са заровени в дребни партийни проблемчета.

Единият е Борисов,
който въплъщава тезата, че България не може да се управлява по-добре от това в момента.

Вторият

СЪМ АЗ ,

който сочи алтернатива и друга възможност."

Вижте още за наглостта на г-н Кънев.
Не е дълго интервюто.

http://www.bgonair.bg/bulgaria/2016-04- ... d-izborite

:clapping:
Николина Манчева
 
Мнения: 1413
Регистриран на: 17 Окт 2008, 22:57

Re: БЛАТОТО ПРЕСЪХНА, НО ПТЕРОДАКТИЛИТЕ СА ЖИВИ!

Мнениеот Admin » 04 Май 2016, 19:47

Да не забравяме и този, който се наричаше наш ПРИЯТЕЛ, но всъщност работеше срещу нас - С. Краев
Сега е повече от ясно, че и той беше част от блатото.
Аватар
Admin
Администратор
 
Мнения: 258
Регистриран на: 15 Окт 2008, 01:17


Назад към Дискусионен клуб

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron