НОВИ И СТАРИ РЕНЕГАТИ - СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ!

Тук се реализира главната дискусионна дейност на потребителите на форума по всички важни въпроси на политиката, икономиката, обществените отношения у нас и в чужбина, както и дискусионни въпроси от дейността на Форума по преценка на управителните органи.

НОВИ И СТАРИ РЕНЕГАТИ - СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ!

Мнениеот Любомир Вучков » 12 Апр 2012, 20:02

Светослав Малинов пред vsekiden.com:
Нападат Костов заради постове при Кунева
12 Април, 2012
http://dsb.bg/bg/blogs/article/3194

Изображение

Светослав Малинов е зам.-председател на ДСБ, евродепутат и един от създателите на партията. Магистър по политическа философия в Йорк, Великобритания. Специализирал в Осло и Ню Йорк. Преподава политология в СУ “Св. Климент Охридски”. Малинов впечатлява като оратор, смята се за един от фаворитите на Иван Костов. На последните избори, политологът беше номиниран за кандидат-президент от ДСБ, но загуби в битката с Румен Христов от СДС. Потърсихме Малинов, за да коментира напускането на групата млади политици от партията на Костов.

Г-н Малинов, цяла група от младата генерация на ДСБ напусна партията. Какво се случи и каква е истинската причина за това разцепление?
Напускат четирима човека. Както се казва – много съм впечатлен, че напускането на четирима създава такова усещане за национално присъствие, след като младите политици са много повече. Има мнозина, които едва ли някога биха получили подобно внимание. В този смисъл е крайно некоректно да се твърди, че младите напускат, защото това просто не е вярно. Те си казват своите основания, но това става непрекъснато в политическите партии, особено когато наближават избори.
Определени хора губят перспектива, губят възможности за реализация, по най-различни причини, някои пък просто се обезверяват от резултатите от изборите, от лични политически поражения и ходовете са най-различни. Най-често просто хората се оттеглят. Нямат енергия в себе си. По-рядко и по-зрелищно – правят изявления и отиват в други партии. Не само ДСБ, всички политически партии са преживявали подобни неща, ще ги преживеят и сега.
Това е втора вълна на отлив от партията…
Като по-ярки личности си спомням за Димитър Абаджиев, Нено Димов…Те напуснаха със сходни аргументи, след което се озоваха в РЗС и мисля, че в ЛИДЕР. Но нека признаем, че част от аргументите на четиримата са верни – защото да бъдеш критичен към партията за това, че тя не се развива добре, че не е динамична, че не е в крак с времето – това са принципни аргументи. Само че моята критичност ме мотивира още повече да работя за ДСБ, а тяхната ги изважда от тази и ги праща в друга партия.
Смятате ли, че ДСБ превърна в своя цел оцеляването на лидера и прескачане на прословутите 4 %?
Не, не. И моментът е крайно подходящ да дам доказателства за това, защото понякога както защитата, така и аргументите “против” звучат крайно абстрактно и без никаква подплата. Точно в момента, като евродепутат, от Синята коалиция и от ДСБ, изпитвам лично удовлетворение да видя как една наша идея, политическа позиция, доста непопулярна преди 10-ина години, в момента се увенчава с успех. Говоря за спирането на АЕЦ “Белене”. В нея виждам какво значи постоянство и търпение в политиката. Съжалявам, но това беше точно кауза на ДСБ, разбира се и на СДС. И това осмисля в много висока степен присъствието на коалицията – спря се един вреден за България проект, преобърна се мнозинството и ще видите на вота на недоверие какво ще е съотношението. А това, че ние сме се създали, за да спасяваме Костов – това се говори от ден първи…
Не мисля, че това е така, дори за хората, които го говорят. За мен това изобщо не е така. Но нали човек трябва да каже нещо, когато търси перспектива извън своята партия. Малко са честните хора, които казват докрай всичко. Нека обаче ги поздравим за честността – те веднага отиват при партията на Кунева. Както се казва – на другия ден. Отиват от една неуспешна кампания, тежки лични политически поражения, чувство за огорчение… И веднага се отива в нова партия. Това е най-хубавото на демокрацията.
Не тълкувате това като ренегатство?
Аз такива думи не използвам. Хора, това става в живота, в университета, във фирмите, и в партиите. Смятам, че партията наистина е личен избор. Но все пак – напускането, отиването в нова партия нали трябва да се обоснове някак.
Вашите бивши колеги споделиха, че си отиват основно заради лидера ви – Иван Костов. За тях той е човек, който смазва хората, не търпи чуждо мнение и ги третира като пешки и пионки…
В психоанализи на Костов няма да участвам, аз в момента съм зам.-председател на партията. Чувствам се удовлетворен от начина, по който в момента се реализирам лично. Не се чувствам удовлетворен обаче като цяло за Синята коалиция, искам тя да бъде още по-смислена в своите послания наесен, за да се покаже, че оцеляват идеите, не хора. Психоанализи и подобни неща са ми крайно безинтересни. Костов олицетворява политически позиции. Аз затова съм в политиката покрай него. Съжалявам, но никой не можа да ме убеди, че някой защитава българския национален интерес по-категорично в енергийната политика.
Четиримата напуснали са огорчени, че са инвестирали много в тази партия, а Костов им отвърнал, че в тях е инвестирано напразно.
Не коментирам разговори, на които не съм присъствал. Аз правих тежка президентска кампания за първичните избори, загубих я, смятам, че бях добър кандидат. Но приех огорчението си като нещо, което би могло да се използва като горчив опит за по-нататък.
Допускате, че тези хора, които са се разделили с постовете си, сега търсят нови?
Смятам, че това е ставало и ще става непрекъснато при политическите партии. До голяма степен причините се изясняват впоследствие. Явно г-жа Кунева им изглежда по-принципна, по-дясна. Те напускат ДСБ поради това, че ДСБ не отговаря на принципите като автентична десница – силна и т.н. Явно г-жа Кунева им изглежда нещо такова… А другите не искам да ги засягам – те не са отишли в нова партия. Те напускат, защото смятат, че ДСБ не е достатъчно силна десница. Отиват при Кунева, която според тях ще бъде.
Допускате ли, че са привлечени с някакви постове?
Разговорът ни се профанизира. Приемам, че те наистина смятат, че г-жа Кунева ще бъде по-силен десен лидер. А ако просто нещо им е обещано, трябва тях да питате. Тогава нещата наистина стават прекалено прозрачни. Приемаме, че те наистина гледат напред и смятат, че новата десница ще бъде около г-жа Кунева. Аз не смятам така и затова, както се казва – оставам на мястото си и ще работя за Синята коалиция.
- Г-н Малинов, вие как гледате на проекта Кунева – като на замаскирана левица ли?
- Нямам никаква идея, както вероятно и самата тя. Защото те нямат идеи, програма, нямат и личности. Нека бъдем откровени – това са хора, които оттук – оттам се появяват, ще се направи ръководство, ще излязат идеите, знаем биографията на г-жа Кунева. Но ще напаснем нещата в един спокоен анализ, когато излязат фактите. Защото аз бях сигурен, че ще има партия, когато тя говореше, че няма да има.
Вие сте един от застъпниците на Синята коалиция. Но като че ли скептиците са повече…
Отговорът, знакът, който ни дадоха избирателите, изисква засилване и укрепване на Синята коалиция. Задълбочаване на интеграцията между двете партии. Аз лично съм за формулата Синя коалиция като траен политически съюз на антикомунистите и реформаторите в България.
И не очаквате, че сините може да се откажат от този съюз. Защото те още обмислят как да постъпят.
Колкото и да се иска на много хора – не допускам. Не допускам, защото и това са критики, които могат да бъдат градивни, и критики, които могат да бъдат разрушителни. Всеки има право, даже сме длъжни да бъдем критични към Синята коалиция, към пропуснатите възможности, към разпиления политически капитал. Но изводът е, че точно затова трябва да работим за нейното засилване и укрепване. Убеден съм, че тези, които смятат, че това води към отказ от Синя коалиция, са малцинство. Влизам съвсем открито в тия избори, защото съм избран за евродепутат от Синята коалиция и бих искал да завърша мандата си така.
Г-н Малинов, вие казвате ли директно на лидера ви Иван Костов нещата, с които не сте съгласен, или предпочитате, да се доближите до неговото мнение?
Аз винаги казвам това, което мисля. Не само на г-н Костов, а и на публиката. Нямам притеснения. Чувствам се достатъчно адекватен за мястото, което заемам. А и все пак съм професионален анализатор и политолог.
Голям е хорът, който твърди, че на Костов е опасно да се каже нещо, различно от неговия пасианс.
Аз нямам проблем. Явно някои хора…
Ще запазите ли приятелски отношения с колегите ви, които напускат?
Не мога да преценя. Във всеки случай аз не съм бил с някой от тях голям приятел изобщо. С другите ще влизаме в политически взаимоотношения, ако те продължат по този път. Отговорът на много от тези въпроси стоят в бъдещето.
Аватар
Любомир Вучков
 
Мнения: 1008
Регистриран на: 20 Окт 2008, 12:08
Местоположение: София, България

Re: НОВИ И СТАРИ РЕНЕГАТИ - СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ!

Мнениеот Николина Манчева » 12 Апр 2012, 22:20

;)

............
"Костов олицетворява политически позиции.
Аз затова съм в политиката покрай него. "


" Приемаме, че те наистина гледат напред и смятат, че новата десница ще бъде около г-жа Кунева.
Аз не смятам така и затова, както се казва –
оставам на мястото си
и ще работя за Синята коалиция."


Мисля,че поведението на Малинов е по-достойно от това на напусналите.И той е губил избори-впечатляваща беше загубата му от Костадин Димитров за ЕС.

:clapping:
Николина Манчева
 
Мнения: 1413
Регистриран на: 17 Окт 2008, 22:57

Re: НОВИ И СТАРИ РЕНЕГАТИ - СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ!

Мнениеот Любомир Вучков » 18 Апр 2012, 16:18

Декларация на Председателството на ДСБ-София
Сряда 18 Април, 2012 10:00:54
http://dsb.bg/bg/blogs/article/3198

Декларация
Председателството на ДСБ – София заявява, че напускането на партията от двама общински съветници на ДСБ е отказ от доверието на хората, гласували за тях. Оставането им като съветници, избрани с гласовете на Синята коалиция е неуважение към избирателите и груба подмяна на техния вот.
Председателството на ДСБ – София настоява Прошко Прошков и Христо Ангеличин да напуснат Общинския Съвет.
Председателство на ДСБ - София
Декларацията е приета на 11.04.2012г.

Декларация
Ние, членовете на организацията на Демократи за силна България от район Лозенец, изразяваме нашето разочарование от недостойния начин, по който нашия довчерашен съидейник Прошко Прошков се стреми да оправдае своето напускане на ДСБ. Припомняме, че ние го издигнахме и подкрепихме за кмет на район Лозенец, ние го издигнахме и подкрепихме за кандидат-кмет на София и за общински съветник. Така от напълно начинаещ в политиката ние го направихме национално известна личност. Затова сега го призоваваме да прояви необходимата почтеност и след като напуска организацията, без дори да благоволи да ни запознае лично със своите мотиви, да напусне и мястото на общински съветник. Ние сме гласували за листата на съветници на Синята коалиция и неговото оставане, и това на Христо Ангеличин, в Софийския общински съвет ще означава груба подмяна на нашия вот.
Потвърждаваме нашата решителна подкрепа на политиката на Демократи за силна България и на Синята коалиция, които са и сме убедени, че ще бъдат и в следващия парламент, гаранти на политиката в защита на националните интереси и на задълбочаване на евроатлантическата интеграция на България.
Декларацията е приета на 17.04.2012г. на събрание на организацията

Декларацията на Председателството на ДСБ-София беше приета на 17.04.2012г. на събранието на организацията на ДСБ-Лозенец от всички с изключение на 3 въздържали се и от организацията на ДСБ-Слатина от всички с изключение на 1 въздържал се. Председателите на тези две организации се бяха въздържали при гласуване на Декларацията на Председателството на ДСБ-София.

Организацията на ДСБ-Красно село на свое събрание, също излезе с решение, в което настоява за оттеглянето на Прошко Прошков и Христо Ангеличин от Общинския съвет в София.
Аватар
Любомир Вучков
 
Мнения: 1008
Регистриран на: 20 Окт 2008, 12:08
Местоположение: София, България

Re: НОВИ И СТАРИ РЕНЕГАТИ - СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ!

Мнениеот Любомир Вучков » 18 Апр 2012, 16:20

Меглена Кунева и четиримата напуснали ДСБ споделяли общи каузи?!

http://www.mediapool.bg/%D0%BC%D0%B5%D0 ... 91969.html

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1331822


Да им се чуди човек: Сами ли на себе си си вярват и вярват ли, че някой им вярва? Очевидно отговорът е НЕ и затова фамозните интервюта на Кунева се разпрастраняват по телевизии, интернет и печатни издания!
Аватар
Любомир Вучков
 
Мнения: 1008
Регистриран на: 20 Окт 2008, 12:08
Местоположение: София, България

Re: НОВИ И СТАРИ РЕНЕГАТИ - СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ!

Мнениеот Николина Манчева » 18 Апр 2012, 23:21

;)

Ето какво написа Ивайло Йонков
във връзка с появилите се тук там публикации:"Очаквам след отказа от АЕЦ Белене, върху нас да се изсипе целият арсенал на Руските служби по всичките си канали за дезинформация. Вестник Стандарт започна.

Дезинформация е грешна или неточна информация, която е разпространена умишлено. Понякога се нарича „черна пропаганда“.
Може да включва разпространението на подправени документи, ръкописи и фотографии, или разпространяване на злонамерени слухове. Наред с това дезинформацията включва и изкривяване на вярна информация по такъв начин, че да я направи безполезна.
В шпионажa или военното разузнаване, дезинформация е умишлено разпространяване на невярна информация, за да се заблудят враговете за заетата позиция или начина на действие.
В областта на политиката, дезинформация е преднамерен опит да се отклони подкрепа на гласоподавателите към противника чрез разпространение на неверни твърдения и инсинуации въз основа на уязвимостта на опонентите.
Техники на дезинформация се ползват и в сферата на търговията.
За разлика от традиционната пропаганда, чиято цел е да ангажира емоционална подкрепа,
дезинформацията е предназначена да манипулира публиката на рационално ниво чрез оповестяване на противоречива информация или такава в подкрепа на неверни заключения.
Най-общо, техниката на дезинформация е да се смесят известна доза истина с неверни изводи и лъжи, или да разкрие само част от истината, претендирайки, че се представя цялата истина.
Друга техника на дезинформирането е прикриване на фактите, или налагане на цензура, ако заинтересованата група е в състояние да приложи такава форма на контрол.
Когато информационните канали не могат да бъдат напълно затворени, те могат да бъдат интерпретирани като негодни, като се напълнят с дезинформация, ефективно се намали сигналът и се дискредитира опозицията.""Паразитът е организъм, който се храни с части или жизнено необходими продукти от друг жив организъм, наречен гостоприемник. Паразитът се развива за сметка на гостоприемника.
Според начина на пребиваване:
Временни - влизат в контакт с гостоприемника, само за да се нахранят, след което се отстраняват.
Постоянни - използват гостоприемника не само като източник на храна, но и като постоянна среда за обитаване. Такива са глистите, тениите, крастните кърлежи и др.
Ектопаразити - паразитират върху повърхността на тялото на гостоприемника, като използват различни приспособления за прикрепване. Такива са бълхите, кърлежите, въшките и др.! След това прескачат на следващия гостоприемник."


Ако някой се пита кой е Ивайло Йонков

Изображение

този,с червения шал.

Другите сигурно ги знаете:

Прошко Прошков, Даниел Митов, Христо Ангеличин, Петър Москов от ляво на дясно и
Ивайло Йонков и Петър Николов в средата .

:clapping:
Николина Манчева
 
Мнения: 1413
Регистриран на: 17 Окт 2008, 22:57

Re: НОВИ И СТАРИ РЕНЕГАТИ - СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ!

Мнениеот Любомир Вучков » 20 Апр 2012, 18:46

ЗА ЕДИН СТАР ВУВУЗЕЛ-РЕНЕГАТ

Наскоро един стар вувузел-ренегат пак провиси тънкият си фалцет като на хорист от Цариградския хор на евнусите. Става дума за психо-д-р – теолога Николай Михайлов.

Чуйте автентичния му глас и вижте изкривения му образ в интервюто под надслов "Десницата на кръстопът”, но не плюйте – ще си повредите видеовъзпроизвеждащото си устройство:

http://bnt.bg/bg/news/view/74244

В резюме – за тия, дето нямат нерви да го гледат и слушат – от сайта на БНТ - 17 април 2012:

Иван Костов е най-яркият, най-мощният политик на българската десница до този час. Той наистина няма конкурент по силата на определени качества, заяви в сутрешния блок на БНТ д-р Николай Михайлов.
Той е много мощно фокусиран човек, може да движи към цел, има икономическа компетентност. Има една слабост - той не може да печели доверие, коментира Михайлов.
Ако Костов излезе в пенсия, конструкцията ще рухне, включително ще рухне и Мартин Димитров, каза Николай Михайлов
.


Има и кратко текстово резюме, публикувано – забележете! – в Spekulanti.com на 17 април 2012 : http://www.spekulanti.com/analizi-mneni ... shte_ruhne

И доколкото във FaceBook се появи съмнение дали пък не е настъпила някаква метаморфоза у психо-д-р – теолога Николай Михайлов, там написах, че вероятно става дума за камуфлажно-изтънчена психоатака, дори не за амнезия и припомних доскорошните му изцепки:

Ето някои от изцепките му без маскировка:

1. Николай Михайлов: Костов е и демон, и ангел
23-07-2007 в. “Стандарт”, интервю на Юлиана Ончева

2. ПОЛИТИКА, Брой: 186, 9 - 15 Ноември 2007
План “ОБЕЗКОСТЯВАНЕ” руши ДСБ
Психиатърът на Костов сбира обидени и угнетени, за да цепи партията му

Ива Николова
http://www.politika.bg/authority/articl ... 60&eid=113

3. Д-р Николай Михайлов: ДСБ загуби моралното си основание
в. “Седем” 21-11-2007

4. Д-р Николай Михайлов: Наблюдения в огледалото на отчаяните
в. Култура - Брой 1 (2573), 14 януари 2010 и в Дачковите „Гласови” http://www.glasove.com/dr-nikolay-mihay ... anite-6614

5. и пак в Дачковите „Гласови” – интервюто му „Комунизмът в България ще си отиде с последния "десен" и последния "ляв" http://www.glasove.com/dr-nikolay-mihay ... lyav-18521

И още, и още .....

А най-добре онези, които са забравили какво ги е дробил тоя, отново да прочетат публикацията ми

ЗА ВУВУЗЕЛИТЕ НА ЯРОСТНАТА ПОЛИТИЧЕСКА РЕАКЦИЯ
РЕНЕГАТИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ – ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ!
– от 16 Януари 2011
http://www.forumat-bg.com/politika/1067 ... -reaktziya

Там съм отделил подобаващо място на психо-д-р – теолога Николай Михайлов!
Аватар
Любомир Вучков
 
Мнения: 1008
Регистриран на: 20 Окт 2008, 12:08
Местоположение: София, България

НОВИТЕ ВУВУЗЕЛИ-РЕНЕГАТИ

Мнениеот Любомир Вучков » 25 Апр 2012, 16:02

Иван Иванов, председател на ДСБ-София:
ДСБ е стабилна партия на българската десница!По повод на тиражираната информация, че „Над 17 районни ръководители от ДСБ София напускат партията” (например http://news.bgnes.com/view/1001227)

НОВИТЕ ВУВУЗЕЛИ-РЕНЕГАТИ

1. Мина Дедова – член на Националния вътрешно-партиен арбитраж на ДСБ;
2. Тодор Сантов – член на Софийското ръководство на ДСБ (до март 2012);
3. Иветка Петрова – Председател на ДСБ р-н Кремиковци. Втори мандат заместник кмет на район "Кремиковци"- Столична община;
4. Лилия Христова – Председател на ДСБ, р-н Лозенец;
5. Константин Симеонов – Председател на ДСБ, р-н Възраждане;
6. Силвия Диманова – Председател на ДСБ, р-н Студентска;
7. Александър Борисов – кмет на с. Кокаляне, р-н Панчарево;
8. Стефан Павлов – Заместник председател на ДСБ, р-н Студентска;
9. Дафинка Йончева – Заместник председател на ДСБ, р-н Кремиковци;
10. Драгомир Бояджиев – член на ръководството на ДСБ, р-н Лозенец;
11. Елена Андонова – член на ръководството на ДСБ, р-н Лозенец;
12. Величка Драганска – член на ръководството на ДСБ, р-н Възраждане;
13. Калин Гетовски – член на ръководството на ДСБ, р-н Студентска;
14. Валентина Иванова – член на ръководството на ДСБ, р-н Студентска;
15. Людмил Тишев – член на ръководството на ДСБ, р-н Студентска;
16. д-р Светлана Мурат – член на ръководството на ДСБ, р-н Панчарево;
17. Иво Иванов – член на ръководството на ДСБ, р-н Панчарево
и членове от районните организации

ДОБЪР ИМ ПЪТ!
Аватар
Любомир Вучков
 
Мнения: 1008
Регистриран на: 20 Окт 2008, 12:08
Местоположение: София, България

Re: НОВИ И СТАРИ РЕНЕГАТИ - СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ!

Мнениеот Николина Манчева » 26 Апр 2012, 22:19

;)

Днес,в един от сутрешните блокове имаше разговор с
Петър Николов и
Петър МосковПредлагам ви двата разговора.

и вие си знаете-
всеки си ги тълкува както си иска.


http://btvnews.bg/tazi-sutrin/razgovori ... alizm.htmlВсички, които се занимават с политика, в някаква степен гонят кариера. Това каза в студиото на „Тази сутрин” Петър Николов, който бе сред първите четирима, напуснали ДСБ. Крак повлече бившият кмет на "Лозенец" Прошко Прошков, последваха го Петър Николов, Христо Ангеличин и Даниел Митов.

Вчера още 17 членове и председатели на районни ръководства в София обявиха, че прекратяват членството си в партията.


Петър Николов обаче посочи, че за него това е по-сериозен и дълбок избор – над кариерата. И не защото не е имал възможност за развитие в партията на Иван Костов. Просто, според Николов, ДСБ е станала твърде малка партия, за да зависи нещо от нея в България.

Според бившия вече член на партията, лидерът Иван Костов е трябвало да се оттегли след изборите през 2009 г. Дясното политическо пространство има нужда от авторитети, смята Николов.

"Ако аз бях на мястото на Костов, бих се оттеглил от политиката, за да запазя лицето си, именно защото това е отговорност пред историята и това, което предстои", каза бившият член на ДСБ.

Николов припомни, че е избрал за себе си проекта на Меглена Кунева. А там "нещата били по-различни" - не толкова центрирани около един човек, който взема или не дадено решение.

Един от новите активисти на сдружението й също е сред напусналите ДСБ - Христо Ангеличин, който е настоящ общински съветник и бивш зам.-кмет на София.

ДСБ, тъй като е малка партия, изпада в канибализъм и в едно самоизяждане след всеки избор, каза Николов, уточнявайки, че неговите политически противници са други - БСП, ГЕРБ.

И именно защото не счита Петър Москов за политически опонент, Николов не смята за редно да застават един срещу друг в студиото, "за да се карат и да спорят".

Москов също гостува на "Тази сутрин", но след като Николов напусна студиото. И каза, че съжалява за всички напуснали ДСБ.


Петър Москов

"Двама от напусналите са бивши "секретарки" на един от кметовете на столичните райони", каза Москов. Ставало дума за председателите на район Студентски и на "Лозенец". Други четирима били назначени в Общинския съвет на платени експертни длъжности.

Москов добави, че уважава позицията на напусналите партията на Иван Костов, но посочи, че те са изгубили доверие – седмица преди да напуснат, били бламирани на общо събрание на собствените си организации.

"До тук с геройството. Това е политика на олихвяване, не е политика на бъдещето", каза Москов. Той уточни, че не става дума обаче за политически различия, а за индивидуални човешки проекти.

"ДСБ не е партията на Иван Костов. ДСБ е моята партия и на още около 100 хиляди души, които отстояват своите позиции в България. Аз съм в ДСБ (и Синята коалиция), защото е представителството на реформаторското усилие на част от българския народ. Вярвам в това", каза Москов.

Той добави, че не е в ДСБ за кариерно развитие, защото не смята, че политиката е предмет за това. "Аз имам своята житейска реализация", добави още членът на партията.

Ако ДСБ и Синята коалиция престанат да бъдат коалицията, която защитава възможността да бъдем част от едно по-добро ежедневие на Европейския съюз, аз ще имам проблем и с моята партия, и с моя лидер, каза обаче Москов.
Николина Манчева
 
Мнения: 1413
Регистриран на: 17 Окт 2008, 22:57


Назад към Дискусионен клуб

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron