JE SUIS CHARLIE!

Тук се оповестяват настъпили или предстоящи събития от обществено-политическия живот у нас и такива от чужбина, които касаят България и българите

JE SUIS CHARLIE!

Мнениеот Любомир Вучков » 08 Яну 2015, 14:59

JE SUIS CHARLIE!
I am Charlie
АЗ СЪМ CHARLIE!


Изображение

Публикувано в
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 1&theater#Днес, в 12 часа, велика Франция ще замълчи за минута в памет на жертвите от 7 януари, покосени от огъня на ислямския тероризъм!

Цялата световна общественост е възмутена от терористичния акт уж в името на вярата в алах и неговия пророк, а в същност – варварско посегателство върху свободата на словото!!

Поклон пред паметта на жертвите, съпричастност със скръбта на техните близки!

АЗ СЪМ CHARLIE!

Аз съм един от милионите, противопоставящи се на ислямския тероризъм – и не само от сега, и не само от кървавия 11 септември!

Аз съм един от тия, които се противопоставят на ислямизацията на България, на Балканите, на Европа и на света!

И отново ще кажа:

ОТ ИСЛЯМСКИЯ ФАНАТИЗЪМ ПРЕЗ ИСЛЯМСКИЯ ФУНДАМЕНТАЛИЗЪМ ДО ИСЛЯМСКИЯ ТЕРОРИЗЪМ РАЗСТОЯНИЕТО Е НЕ КРАЧКА, А ПЕДЯ!

И нека самозабравили си политически лидери не ми говорят благо и напоително за „Европейския път“, за „Европейските ценности“ и други такива, звучащи в устата им арогантно и фалшиво!“ Ясно е – техният път минава към сградата на редакцията на Charlie!

Нека пресечем техния път!

Защото и ние, в България, и в Европа и света – не сме имунизирани от опасността от атентати на ислямския тероризъм! Атентатът в Сарафово е ярко доказателство за това!

ХОРА, БДЕТЕ!

Моля приятелите ми да подкрепят каузата JE SUIS CHARLIE! на адрес:
https://www.facebook.com/pages/Je-suis- ... 1683508842
Аватар
Любомир Вучков
 
Мнения: 1008
Регистриран на: 20 Окт 2008, 12:08
Местоположение: София, България

Re: JE SUIS CHARLIE!

Мнениеот Любомир Вучков » 14 Ное 2015, 16:10

БЪЛГАРИЯ Е ПОТРЕСЕНА ЗАЕДНО С ЦЕЛИЯ СВЯТ ОТ ВЪЛНАТА НА ИСЛЯМСКИ ТЕРОРИЗЪМ

Изображение

Крайно време е да се разбере, че т.н. „Ислямска държава“ обслужва интересите на радетелите за световен халифат!

Ислямският тероризъм се вихри не само в стара Европа!

Да си спомним и за Беслан, и за Норд-Ост!

Дали у нас има подготвени антитерористични кадри за борба не само с бомбения тероризъм, но и с фините методи за уязвяване на стратегически обекти чрез засягане на информационно-комуникационните технически средства?
Дълбоко се съмнявам! Доказателства – като се започне от атентата в Сарафово, та се стигне до хакването на сървърите на важни държавни учреждения при отминалите Местни избори и Референдум.

Вярно, че мнозина си приписват биографии на антитерористи – някои дори без да са хващали в ръка граната и даже без да са виждали невзривила се бомба. Нека само спомена един „генерал-професор“ , всъщност специалист по каскади и сценичен бой във ВИТИЗ, един, изживяващ се като „учител на антитерористи“, всъщност с най-висок ранг в биографията си като парламентарен секретар в Министерството на отбраната ... и много други.

Моя милост също не може да се счита за борец срещу тероризма, макар че някога публикувах статии за киберпрестъпленията и тяхната практика в международния тероризъм, както и че почетох с необходимото уважение годишнините от 11 септември. Желаещите да ги прочетат могат да ги открият в нета и да ги прочетат.

Но дори у нас да има подготвени антитерористични кадри, пита се: Има ли политическа воля за борба с тероризма? Или все ще се оправдаваме с липсата на средства? И мълчаливо ще отминаваме политическата практика на едни, представящи се за „евролиберали“, защото Конституционният съд още не се е произнесъл за тяхната конституционносъобразност по достатъчно категоричен начин?

Парижката трагедия ни дава основание за размисъл и то – не само сега!
Аватар
Любомир Вучков
 
Мнения: 1008
Регистриран на: 20 Окт 2008, 12:08
Местоположение: София, България


Назад към Новини

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron