Дарение на ДСБ

Тук се оповестяват настъпили или предстоящи събития от дейността на ПП ДСБ като пресконференции на НР, интервюта, изказвания на членовете на ПГ на ДСБ в Парламента и други

Re: Дарение на ДСБ

Мнениеот Борис Ташков » 21 Ное 2008, 15:04

Краси, от мен поздравление, че ти взе вярно решение и като продължи с участието си, бързо се включи в работата на "Форум за Привърженици на ДСБ"! Това означава, че ти може като привърженик да дойдеш на 29 ноември в 8,30 във фоайето на УАСГ-на Римската Стена. Там пред форума ще се опитаме да до формулираме неформулираното. А нашите приятели делегати ще помогнат на тези от нас които не са делегати да могат като гости отвътре вътре да слушат дебатите.
Борис Ташков
 
Мнения: 146
Регистриран на: 22 Окт 2008, 08:40
Местоположение: София

Re: Дарение на ДСБ

Мнениеот Краси » 21 Ное 2008, 18:20

Аз съм делегат. :)
Борис Ташков написа:Краси, от мен поздравление, че ти взе вярно решение и като продължи с участието си, бързо се включи в работата на "Форум за Привърженици на ДСБ"! Това означава, че ти може като привърженик да дойдеш на 29 ноември в 8,30 във фоайето на УАСГ-на Римската Стена. Там пред форума ще се опитаме да до формулираме неформулираното. А нашите приятели делегати ще помогнат на тези от нас които не са делегати да могат като гости отвътре вътре да слушат дебатите.
Краси
 
Мнения: 155
Регистриран на: 17 Ное 2008, 17:11

Предишна

Назад към Важни новини

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron