Предложението ми е да закупим за срок от една година домейна http://www.dsb-is.net (цената е около 50 лева и аз я поемам изцяло) и да я дарим на ДСБ. По-долу съм посочил цитат от правилник №4 на ДСБ за финансиране на партията. Идеята ми е да закупим домейна, да го дарим и до изясняване на статута на сдружението да го управляваме. Ако (и когато) се поиска от нас, предаваме управлението на ПП ДСБ. Дотогава форумът няма да има статут на официален форум, но ключът към интернет-пространството няма да е в нас и никой няма да има право да е мнителен.
Сега единственото с което можете да помогнете е съвет по следните въпроси:
-Може ли дарението да се направи от името на цялата ни общност или трябва да е от името на човека платил хостинга? -Как точно протича процеса на дарението - с подписване на долуспоменатия договор или чрез нотариална заверка?
Попълвайки този договор ние ще заявим, че дарявайки това интернет-пространство нямаме никакви претенции за начина на неговото развитие.
Ако имате някакви мисли относно тази спешна задача споделете ги тук. НЕ ми се иска да се проточва дълга дискусия, а искам да се действа, дори интернет-сдружението да няма бъдеще и от този сайт да няма нужда. Тези 25 Евро ще ги прежаля, но нека сега се подсигурим с един по-добър сайт. Още веднъж повтарям - това, от което сега имаме нужда са не приказки и добри намерения, а конкретни действия!
С поздрави,
Ивайло
2.3. Дарения и завещания.
2.3.1. Помощи, дарения и завещания в полза на партия “Демократи за силна България” се приемат от: Националния ковчежник, общинските председатели и ковчежниците на градовете с районно делене при спазване на законовите изисквания.
2.3.2. Общинските организации и отдел „Финансово-стопански” вписват в специален регистър получените дарения (завещания) като се спазват изискванията на закона и съобразно методологията, утвърдена от Националния ковчежник. Попълва се договор за дарение (завещание) по образец, утвърден от Националния ковчежник, с номер и дата в два екземпляра - по едни за страните.

Моето мнение неможе да бъде компетентно,но нали сред нас има юристи-нека те да обърнат по-сериозно внимание и си кажат мнението как е по-добре да стане всичко това.Иване,явно аз не съм практичен а емоционален човек,защото не се замислих какво ще стане,ако развитието тръгне в неправилна посока.Много е относителни понятието правилна и неправилна посока-аз мисля,че в момента се организираме доброволно да помагаме на официалнната позиция на ДСБ.Нека направим всичко,което зависи от нас и мислим,че е правилно.Убедена съм,че не всички ще сме на едно мнение,но както Елена обича да казва-въпреки различията си да вървим в една посока,след време ще се ориентираме дали е вярната.
/ а ,бе це ....,каквото сабя покаже .Виж,днес ни уведомиха по нац.радио ,че младите социалисти ще се борят с мутрите и затова ги обучават как вместо мускули да използват послания и хората творят ,което никак не е лошо.Отделно пък друг лидер събирал младежите да ги обучава за други работи ,а ние понеже сме доброволци и сме родени научени -трябва само да действаме както си знаем и да им разкажем играта от начало до край -та да ни помнят ,представяш ли си